Borzák Tibor

Borzák Tibor

6 értékelés

Den Café & Casino

Este voltunk, jó volt a hangulat jó éreztük magunkat. A kiszolgálás tökéletes volt. Szívesen felkeresem a jövőben. Bátran keresse fel mindenki, aki szívesen elmenne barátaival beszélgetni vagy csak söröznének egyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Godó Cukrászda

Nagyon színvonalas a kiszolgálás ,a kínálat .Finom náluk a fagylalt, kedvesek az eladók.Mindenkinek javaslom látogasson el , és kóstoljon bátran sütit ,fagyit , megéri.Egy finom süti vagy fagyi mellett jót lehet beszélgetni baráttal, barátnővel, családdal, vagy akivel akarsz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CZZ Vendéglő

Heti több alkalommal itt szoktam ebédelni,mert kitűnő a konyhájuk,választékos a kínálat.Udvarias kiszolgálás mellett barátságosak a pincérek.Az árak is kedvezőek,úgy az étlapon mit az itallapon.Kikell próbálni megéri.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nemzeti Dohánybolt

Salgótarjánban szerintem a legjobb ,legkedvesebb a kiszolgálás.Itt a legkedvesebbek az eladók.Mindig van egy kedves szavuk a vevőkhöz.Ha reggel megyek be akkor is frissek és kedvesek.Így én is jókedvű leszek.Jobban indul a nap.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spaten Söröző

Hangulatos hely beszélgetésekre, kikapcsolódásra, baráttokkal,barátnővel.Udvarias kiszolgálás, kedvére tesznek a vendégeknek, jó ital választékkal.Igaz nem ez a legolcsóbb söröző a városban de azért nemvészes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely