Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Báncsáné Balogh Mária

Vélemények, értékelések (7)

Bankautomata

Értékelés 2013. 09. 03. 22:49
Mindíg működik, biztonságos, soha nem zavarhat senki, megfelelő ellátottságú a nap bármely szakában, annál is inkább, mivel lakásomhoz és munkahelyemhez nagyon közel van. Sokrétű funkciókkal ellátott.
  • elismerés
  • Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet

    Értékelés 2013. 09. 03. 22:54
    Legalább 4 helyre szólt beutalóm, sehol nem kellett várnom, minden szakrendelésen kedvesen, megértően, emberhez méltóan fogadtak és bántak velem, mint valóban egy beteggel, aki segítséget vár szakembertől. Köszönöm az orvosoknak.
  • elismerés
  • T-Pont Partner - East Office

    Értékelés 2013. 09. 06. 20:10
    2013 július 25-én ellopták a telefonomat, éppen a nevezett Tesco áruházban. Mivel 3 szolgáltató van jelen az áruházban, ecc-pecc választottam, melyiknél folytassam telefonon szerző munkámat. Mint utólag kiderült, a legjobbat választottam, a T-partnert, mivel a vezetékes telefonom is T-home. Nagyon készséges volt az ügyintéző, nem beszélt rá semmire, megadta a választás lehetőségét. Akciós időszak is volt, ami még nagyobb örömet okozott. Maximálisan a számba rágta a részleteket, nagyon elégedetten, aranyos kis okos telefonnal távoztam. Bármi gondom vagy kérdésem van, mindíg szívesen lát, készséges, udvarias, hétvégén is, hiszen értünk vannak-mondta. KÖSZÖNÖM!!
  • elismerés
  • Debreceni Nyelviskola - Debrecen

    Értékelés 2013. 09. 06. 20:17
    EU-s pályázattal sikerült bejutnom a nyelviskola szervezésében egy intenzív olasz nyelvtanfolyamra, 2013.07.29-2013.08.29-ig. Sikeresen el is végeztem, nagyon jók, nagy szaktudással bíró oktatók szerettették meg velem még jobban a nyelvet, ha szabad leírni, Farkas-Lőrincz Zsuzsa oktató emberfeletti pedagógiai érzékkel, gyönyörű kiejtéssel , humorral és szeretettel adta át tudását mindannyiónknak! Köszönöm a lehetőséget a nyelviskola logikusan megszervezett óráiért és külön köszönet az említett oktatónak.
  • elismerés
  • Dr. Sólyom Zsuzsanna háziorvos

    Értékelés 2013. 09. 13. 21:37
    4 éve választott házi orvosom, minden alkalommal nagy türelemmel, szakértelemmel segít a problémámon, csak dícsérni tudom, most is maximálisan megtalált minden lehetőséget ahhoz, hogy megfelelő szakorvosokhoz kerüljek, mindenkinek ilyen házi orvost kívánok kicsiny hazánkban..:)
  • elismerés
  • Kenézy Gyula Kórház

    Értékelés 2013. 09. 13. 21:46
    Vérér daganat műtétre voltam előjegyezve 2013. 09.12-én., 10.00 órára. hamarabb érkeztem, mivel az előttem lévő beteg nem érkezett meg, korábban sorra kerültem.....dr. Varga Zsolt kezei közé...:) Nagy szakértelemmel, türelemmel végezte a dolgát, még azért is elnézést kért, hogy az érzéstelenítő beadása kicsit szúrni fog. Abszolút nem fájt semmi, a preparáció tökéletesen sikerült, KÖSZÖNET NEKI és az asszisztenciának..
  • elismerés
  • DE OEC Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum

    Értékelés 2013. 09. 16. 12:14
    1984-2013-ig és jelenleg is járok rendszeresen a Debrecen-i Klinikára, sérvműtét, nőgyógyászati műtét, autó baleset, belgyógyászati panaszok miatt. A kezelőorvosaimnak köszönhetem, hogy most véleményt van lehetőségem alkotni, külön kiemelném prof. dr. Balla Józsefet, a Nephrologia professzorát, aki számtalanszor talpra állított, Édesanyámmal együtt. Szívből köszönet NEKI!!!!!!
  • elismerés