Báncsáné Balogh Mária

10170685_10200972358031226_4750342453256857046_t.jpg

7 értékelés

Bankautomata

Mindíg működik, biztonságos, soha nem zavarhat senki, megfelelő ellátottságú a nap bármely szakában, annál is inkább, mivel lakásomhoz és munkahelyemhez nagyon közel van. Sokrétű funkciókkal ellátott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet

Legalább 4 helyre szólt beutalóm, sehol nem kellett várnom, minden szakrendelésen kedvesen, megértően, emberhez méltóan fogadtak és bántak velem, mint valóban egy beteggel, aki segítséget vár szakembertől. Köszönöm az orvosoknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

T-Pont Partner - East Office

2013 július 25-én ellopták a telefonomat, éppen a nevezett Tesco áruházban. Mivel 3 szolgáltató van jelen az áruházban, ecc-pecc választottam, melyiknél folytassam telefonon szerző munkámat. Mint utólag kiderült, a legjobbat választottam, a T-partnert, mivel a vezetékes telefonom is T-home. Nagyon készséges volt az ügyintéző, nem beszélt rá semmire, megadta a választás lehetőségét. Akciós időszak is volt, ami még nagyobb örömet okozott. Maximálisan a számba rágta a részleteket, nagyon elégedetten, aranyos kis okos telefonnal távoztam. Bármi gondom vagy kérdésem van, mindíg szívesen lát, készséges, udvarias, hétvégén is, hiszen értünk vannak-mondta. KÖSZÖNÖM!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Debreceni Nyelviskola - Debrecen

EU-s pályázattal sikerült bejutnom a nyelviskola szervezésében egy intenzív olasz nyelvtanfolyamra, 2013.07.29-2013.08.29-ig. Sikeresen el is végeztem, nagyon jók, nagy szaktudással bíró oktatók szerettették meg velem még jobban a nyelvet, ha szabad leírni, Farkas-Lőrincz Zsuzsa oktató emberfeletti pedagógiai érzékkel, gyönyörű kiejtéssel , humorral és szeretettel adta át tudását mindannyiónknak! Köszönöm a lehetőséget a nyelviskola logikusan megszervezett óráiért és külön köszönet az említett oktatónak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Sólyom Zsuzsanna háziorvos

4 éve választott házi orvosom, minden alkalommal nagy türelemmel, szakértelemmel segít a problémámon, csak dícsérni tudom, most is maximálisan megtalált minden lehetőséget ahhoz, hogy megfelelő szakorvosokhoz kerüljek, mindenkinek ilyen házi orvost kívánok kicsiny hazánkban..:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kenézy Gyula Kórház

Vérér daganat műtétre voltam előjegyezve 2013. 09.12-én., 10.00 órára. hamarabb érkeztem, mivel az előttem lévő beteg nem érkezett meg, korábban sorra kerültem.....dr. Varga Zsolt kezei közé...:) Nagy szakértelemmel, türelemmel végezte a dolgát, még azért is elnézést kért, hogy az érzéstelenítő beadása kicsit szúrni fog. Abszolút nem fájt semmi, a preparáció tökéletesen sikerült, KÖSZÖNET NEKI és az asszisztenciának..

Hasznos ez a vélemény? Igen

DE OEC Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum

1984-2013-ig és jelenleg is járok rendszeresen a Debrecen-i Klinikára, sérvműtét, nőgyógyászati műtét, autó baleset, belgyógyászati panaszok miatt. A kezelőorvosaimnak köszönhetem, hogy most véleményt van lehetőségem alkotni, külön kiemelném prof. dr. Balla Józsefet, a Nephrologia professzorát, aki számtalanszor talpra állított, Édesanyámmal együtt. Szívből köszönet NEKI!!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Kenézy Gyula Kórház
Bartók Béla út 2-26., 4031 Debrecen