Véghné

Véghné

18 értékelés

Dr. Dénes Judit fogorvos Dunaújváros

Voltam a doktornőnél, sajnos csak negatív véleményem van róla. Ő volt az ügyeletes és nem volt túl kedves, ráadásul másik fogorvosnál kötöttem ki, aki helyrehozta amit a doktornő nem kellő odafigyeléssel, de "megcsinált". Volt a családban más is aki hozzá járt, azóta sem jó a foga, de ez legyen a ő véleménye. Egyáltalán nem ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pentele Horgászcentrum Dunaújváros

Nagy választék van, majdnem minden eladó tud segíteni a szakmai kérdésekben, viszont a városban a legdrágább horgászbolt. Nagyon pozitív, hogy elfogadnak többféle fizetési eszközt, ezért mégis itt vásároltunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Biró Mihály, fogorvos, Dunaújváros

Örülök, hogy lejár ide a doktor úr, mert nagyon jó orvosnak tartom. Mindig kedves, ha probléma merül fel, segít megoldani. Nagy szüksége van rá a városnak, hogy legyen egy állandó fogszabályozással foglalkozó orvos, mert ezzel nem szerencsés mindig másik orvoshoz járkálni. Mindig a megadott időpontra kell érkezni és nem kell sokat várakozni. Igaz. hogy a városban nincs választási lehetőség, de nem is kell. Szívesen ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jakó Cukrászda

Finom fagyit és süteményeket lehet is vásárolni. Tortát is sokszor rendeltem a gyerekek szülinapjára. Az a tapasztalat ezzel kapcsolatban, hogy a rendelt torta nem olyan finom, mint amit a pultból választok. A legutolsó rendelt torta marcipán réteggel volt letakarva, és ahogy felvágtuk, akkor lehetett látni, hogy a rendelés papírja a marcipán aljára volt ragadva. Hát....isteni torta volt, és az utolsó rendelés. Köszönöm. Visszamentem megmutatni nekik, és csak annyit mondtak, hogy elnézést, nem akartak kárpótolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fabó Éva Sportuszoda - Dunaújváros

Itt tanult meg a gyerekem úszni, sokat jártam én is ide. Nyáron is jó volt ide eljönni, kár hogy elvették a kinti füves területet és a gyermek medencét, szerintem sokan szerették. Egy felújítás ráférne, de azért még így is nagyon megfelel. Jó, hogy télen is lehet használni a kinti medencét.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kiss László fogorvos

Még csak jó véleményt hallottam róla másoktól, és nekem is csak pozitív tapasztalatom van. Precízen dolgozik, nagyon felszerelt a rendelője, nincs hosszú várakozás. Kedves és ügyes kezű orvos. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Kollégium

A fiam járt ide és nagyon szerette az iskola hangulatát. Engedik a diákokat kibontakozni, ami meg is látszik a kiállításokon és előadásokon. A kollégiumban odafigyelnek a diákokra, van állandó felügyelet, de a bérelt egyéb ingatlanokban sajnos ez nincs megoldva. Mindennapos a rendetlenség és a kosz, ami nem is csoda, mert magukra vannak hagyva a diákok. Pozitív, hogy a kollégiumért nem kell fizetni, az iskolába viszont havonta kell, mivel alapítványi iskola.
Összességében csak ajánlani tudom az iskolát, egy nagyon kedves igazgatónővel az élén, és sok jó tanárral. Még nagyon fiatal intézmény, de szemmel láthatóan fejlesztik az iskola felszerelését, helyiségeit, karbantartják az iskola épületét, minden évben valami új dolog történik. A fiam büszke rá, hogy ide járt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Baranya Hotel Kft

Egy szép őszi hétvégét töltöttünk itt. Nagyon kedves személyzet, tiszta szobák fogadtak. A wellness részlegben elég sok minden megtalálható, kellemes kikapcsolódás volt. A reggeli nagyon bőséges, svédasztalos jellegű, nem tudnék olyat mondani, ami nem volt megtalálható rajta. Az éttermi ételeket inkább kihagynám legközelebb, amíg nem vesznek fel új szakácsot. Sajnos a rendelt ételek kivétel nélkül félig voltak csak megfőzve, rágós, íztelen volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Siklósi Vár - Múzeum

Érdemes végigjárni a várat, sok érdekes kiállítás található benne. Mikor ott jártunk még újították, nem lehetett mindenhova bemenni, de így is alaposan elfáradtunk mire végigjártuk. Jók a viasz figurák, könnyebb elképzelni hogyan használhatták a helyiségeket. Sok érdekességet lehet találni annak, aki végigolvassa a kitett tájékoztató táblákat. Vásárolni is lehet, pl. borokat, amilyeneket máshol nem lehet kapni. Nem találtam olcsónak a belépőt, de megérte, mert érdekes volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermal Spa Siklós

Bő választék van medencékből, szaunákból. Mindet kipróbáltuk, tetszett mindegyik. Van meleg-vizes medence is, és a különböző élményelemek fallal vannak elkerítve. A gyerekeknek külön rész van bent és kint is. Napozóágyakat lehet igénybe venni, van benti és kinti étkezési lehetőség. Szerintem mindenki megtalálhatja a neki megfelelő pihenési módot. Tényleg nem olcsó a belépő, de ezért korlátlanul használható majdnem minden.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely