Réthy Hajnalka

18 értékelés

Aldi Kecskemét

Általában más bevásárló helyekre jártunk. 40 km-re fevő kisvárosunkba nem küldenek szórólapot. Egy baráti házaspár ajánlása után beigazolódott, hogy az Aldiban jó minőségű árut kapok, olyat is, ami másutt nem található! Nincs tülekedés, kényelmesen gyorsan bevásárolok, az első ami útba is esik!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Center Café - Kávézó & Bár

Rendszeresen járunk presszó kávéra. Mindig gyors és kedves kiszolgálásban részesülünk, a kávéhoz mindig kapunk fehér és barna cukrot is, tejszínt és ásványvizet is. Rövid idő után törzsvendégnek tekintettek, és minden felszolgáló tudja, hogy csapvizet kérek ásványvíz helyett. Minden kitűnő minőségű!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiskőrös Gyógyfürdő Strand és Kemping

A környezetünkben található melegvizes fürdők közül a legkedvesebb! 2 meleg medence is van, melyek kültéren vannak, mégis tető van felette, hűvösebb időben kilépve közvetlenül be lehet menni az épületbe. Két étkezőhely is van a terület két végén. Kristálytiszta úszómedencék, gyermek- és bébiknek való medencével is rendelkeznek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány

Mivel munkahelyi kapcsolatban voltam az alapítvánnyal, tudok közvetlen információval szolgálni. Ha egy páciensünk kis városunkban bajba került, rehabilitációját azonnal megoldották, kezelését elkezdték, és el is várták a pontos és részletes adminisztrációját! 4 éve nyugdíjas vagyok, de tudomásom szerint ma is eredményes a kapcsolat kisvárosunkkal is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Kecskemét

Olcsó futópadot kerestünk. Választottunk egyet a férjemmel, kértük, hogy tegyék el a következő hétre, amikor a pénzünkhöz jutunk, mivel nem is volt akkor készleten több. Igényeltünk vásárlói kártyát, amihez az adatainkat is rögzítettük. Meglepetésünkre érkezett egy kedves értesítés, hogy kedvezményesen akcióban vásárolhatjuk meg, mivel kiállítási darab volt, és nem kapnak többet (kifutó termék).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ádám Tanya Vendégház

A férjem 60. születésnapját ünnepeltük itt. Nagyon hangulatos, bensőséges egyedi ünnepség alakult. Barátaink is követték a példánkat, mert a zenészeket is magunk választhattuk. A kiszolgálás tökéletes és diszkrét volt. Sajnos egy alkalom kimaradt, amikor németországi unokatestvéremet szerettük volna vendégül látni, nem találtuk nyitva akkor, amikor (a felirat szerint) kerestünk volna illetékes személyt...

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Általában interneten intézem a bankügyeimet, de előzőleg számtalan esetben kellett pénzügyeimet intézni. Minden dolgozó kedvesen és részletes tájékoztatással elintézi minden ügyemet. nagyon figyelnek a biztonságra és a diszkrécióra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Réthy Aladár háziorvos

Mivel a férjemről van szó, elfogult vagyok, de 4 óta, amióta nem praktizálunk, úton-útfélen megszólítják; mikor jön már vissza!? Jó diagnoszta, együttérző, figyelmes volt. Az adminisztrációt rám bízta, de minden mást, gondozást ápolást elvégzett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Csányi János háziorvos

Hosszú évekig egymás melletti rendelőben dolgoztunk. Egymást helyettesítettük, nagyon kiegyensúlyozott volt a kapcsolatunk. Az a tapasztalatom páciensek is elégedettek, a 3 körzetből ide tartozik a legtöbb ember!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dióhéj étterem

Más éttermekben szoktunk ebédelni, ha Kecskeméten délidőt meghaladó dolgunk van. szomorúan tapasztaltuk november 1.-én, hogy mind zárva vannak!
A Dióhéj étteremben családias hangulatban kedves kiszolgálás mellett olcsón finomat és eleget ettünk!
Olyan elégedettek voltunk, hogy 4 nap múlva ismét vissza tértünk, és nem csalódtunk! Köszönjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

3 Fénykép

Még több »

13 Kedvenc hely

Még több »
Kiskőrös Gyógyfürdő Strand és Kemping
Erdőtelki út 17, 6200 Kiskőrös
Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány
Nyíri út 38, 6000 Kecskemét
ElektroOutlet
Mária körút 11-13., 6000 Kecskemét
Ádám Tanya Vendégház
Balázspuszta 146., 6080 Szabadszállás
OTP Bank fiók
Kálvin tér 4., 6080 Szabadszállás
Pázmány Péter Patika Bt.
Kálvin tér 1/a, 6080 Szabadszállás
Gyógyszertár, Szt. Imre Patika
Dózsa Gy. utca 6, 6080 Szabadszállás
Karakas Sándorné fodrász
Rozsnyai Mátyás tér 2 .6., 6080 Szabadszállás
Dr. Stoffer László ügyvéd
Köztemető u. 11/a, 6080 Szabadszállás
Szabadszállás posta
Kossuth Lajos út 1, 6080 Szabadszállás
Bankautomata
Kálvin tér 4., 6080 Szabadszállás
Dr. Réthy Aladár háziorvos
Dózsa György u. 2., 6080 Szabadszállás
Dióhéj étterem
Rákóczi út 30., 6000 Kecskemét