Jutka Temesváriné

542364_101220126697003_1918422879_n.jpg

22 értékelés

Tropicarium - A cápás állatkert

felhívtak telefonon, egy egészségügyi előadásra! tényleg jó volt a Retek utcában van, ahol egy kis bigyót kellett a kezembe venni, és számitógép segítségével megmondták a betegségeimet! mindt talált! jönnek a gyerekek, és feltesznek egy profi képet Rólam!,mert látom, hogy nem látom!(különben a gyerekeim Érden laknak, és haza fele jövet pont belátogattunk ebbe a Tropicariumba! nagyszerű volt a látvány! és egybekötöttem a kirándulást, a látogatásommal is! köszönöm, hogy hián yoltok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kobuci Kert

itt, majdnem a közelben lakom, és két kiskutyámal többször járunk erre felé a lényaimmal. Buszra lépünk, és már ott is vagyunk! tágas szép, mindenhez közel van. Volt, hogy már koncerten is voltam, és nagyon jól éreztem magam!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Robinson Restaurant & Cafe

Barátnőmmel ide terveztük az utólagos névnapokat! én Judit 07.31. Barátnőm Edit szeptember 16. nagyon jól éreztük magunkat, (kicsit jobban,mint kellett volna) nagyon udvarias kiszolgálásban volt részünk! októberben van a szüőli napja, és meg fogjuk ismételni a csodálatos napot, és főleg a kiszolgálást!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöld Pardon

gyerekeim sokszor jártak a Zöldpardonban! én is voltam arra felé, és mondta Ildi lányom, hogy ez jó hely! el is "visznek" valamelyik nap a ZP.be! remélem, hogy tényleg annyira jó, mint ahogy gyerekeim mondják! látni láttam "messziről"

Hasznos ez a vélemény? Igen

Montenegrói Gurman

igen minddig sokan vannak, e megéri a várakozás! nagyon finom, és gyors, pontos, a kiszolgálás! nagyon udvariasak! én sokszor járok erre felé, és akkor mindig benézek a barátnőmmel, és fogyasztunk!pont kedden jártunk itt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Euro Market

a Széll Kálmán téren jártam a minap, és felfedeztem, hogy itt is van 100 forintos bolt! rögtön be is néztem, vásároltam, olyan dolgokat is, ami nem kellett volna megvennem! nem baj! jön a karácsony és el ajándékozom! nagyszerű ötleteket kaptam az eladótól!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cziniel Cukrászda és Kávéház

nagyon jó, kellemes a hely, sok vendég megfordul, és már vannak ismerős arcok is! a "menü" mindig friss! sok ismerős arc van mármint van! igen nagyon udvarias a kiszolgálás! Ezért is járok ide hetente!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Krapaj Csárda

múlt hét végén volt a 64.-dik születésnapom! no erre a napra fogok emlékezni a legjobban! ..mert elvittek a gyerekeim, ebben a csodálatos hangulatos csárdába!(egyik lányom Érden lakik) innen jött az ötlet, hogy "rendezvényt" csinálnak nekem! csodálatos volt!Diósd Balatoni u.2

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pillók cukrászda

Igen voltam itt is! a Nánási úti cukiban is! mivel közelben lakom, keresem a jó, és meghitt helyeket, ahol mindig van forgalom, és bő választék! Baráti körömmel együtt nagyon tökéletesek tartjuk a szép, csendes, de jó gyors pontos kiszolgálást!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kínai Gyorsbüfé

ide elég sokszor járok, mert közel van, és nagyon szeretem a tiszta konyhát, jó és pontos kiszolgálást! finom, ízlésesen "kipakolt" edénykében a forró és gusztusos ételeket! csak éhes gyomorral szabad menni, mert nagy adagok vannak! én általában "gyerek" adagot kérek, azt szivesen megtudom enni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

6 Kedvenc hely

Még több »
Zöld Pardon
Neumann János utca 2., 1117 Budapest
Trófea Grill Étterem Óbuda
Laktanya utca 3-5, 1033 Budapest
Dr. Shir Shamsi Khalil szemész
Nagyvárad tér 1, 1097 Budapest
Szent Margit Rendelőintézet
Vörösvári út 88-96, 1032 Budapest
Tropicarium - A cápás állatkert
Nagytétényi út 37-43, 1222 Budapest
Molnár Péter - Varrógépszerviz
Fő utca 73, 1027 Budapest