Bán Zoltánné

Bán Zoltánné

4 értékelés

Juhász Cuki

Kiváló fagylalt , óriási választékban kapható.A sütemények mindig frissek. Gyors kiszolgálás. A személyzet minden tagja mindig mosolyog.Bármit kér a vendég készségesen teljesítik. Nyáron is kellemes a hőmérséklet.A helyiség klimatizált. A teraszon elhelyezett asztalok mindig tiszták.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KEN-EDI 2006 Távtitkár Szolgáltató Bt.

Három éve rendszeresen utazom az irodával. Egyre jobb programokat készítenek .Az idegenvezetés színvonala az évek során folyamatosan javult. Egy és többnapos programjaik megfizethető árúak. A kínálat évente bővül.

Hasznos ez a vélemény? Igen

FEHÉRVÁR Travel Idegenforg., Keresk. és Szolg.Kft.

Véleményem szerint az ország legjobb irodája. Évek óta utazom velük.Amit ígérnek, azt pontosan betartják.Kiváló idegenvezetőik mindent elkövetnek, hogy az utasok jól érezzék magukat.Ebben partnerek a buszok vezetői, akik maximálisan minden igényt igyekeznek kielégíteni.A buszok kiváló műszaki állapotban vannak. A körutazások során mindig nagyon jó szállásokat választanak.A programokat úgy állítják össze, hogy az adott területen a lehető legtöbb látnivalót tudják bemutatni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vivaldi Travel Utazási, Szállítási, Marketing és Szolgáltató Kft.

A Vivaldi Travel egyre érdekesebb programokat szervez.Évente megújul a kínálatuk. A színvonaluk egyre jobb. Az ígért programokat mindig betartják.
Az utasok kéréseit mindig igyekeznek teljesíteni / szállásra vagy étkezésre , buszban az ülésre vonatkozó kívánságok/.Az idegenvezetők nagy tudású, felkészült vezetők. A buszok műszaki állapota jó. A szállások kifogástalanok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely