MollySweeney

MollySweeney

5 értékelés

Suga Vendéglő

Nem hiába a város legjobb étterme! Nagyon finom ételek, magyaros ízvilág, dinamikus kínálat jellemzi a vendéglőt. Legyen szó pizzáról, gyros tálról, vagy hamburgerről, mind-mind nagyon finom. Külön plusz pont, hogy a vendéglő folyamatosan meg tud újulni, alkalmazkodni az igényekhez, jó példa erre a legújabb gyorskaja kínálatuk, a finom gyros-szal és a sokféle hambival :) Mindenkinek csak ajánlani tudom :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Buffalo Wings House

A gyorséttermi színvonal rendszerint azt jelenti "gyorsan valamit, mert éhen halok", és a minőség gyakran (nagyon gyakran) csak egy halovány reménysugár, ami azonnal eltűnik, amint meglátjuk a mikróba be-mikróból ki "készkaját". A Buffalo Wings House olyan hamburgert kínált közösségi oldalán, ami "valódi", na ezt ki kellett próbálnom. Már az meglepett, hogy nem 3 perc alatt lett kész a hambim, hanem fél óra alatt, viszont igazán megérte várni: a husi valóban eredeti volt, alaposan átsütve, a zsemlét pedig enyhén ropogósra pirították, ami szintén nagy különlegesség ebben a mikró által uralt világban. A hambi nagyon finom volt, nagyon laktató, talán egy kicsivel több szósz mehetett volna bele, de egyébként tényleg nagyszerű volt. A hambihoz sültkrumpli is jár, ami külön bónusz számomra, ráadásul az árak is nagyon barátiak. Mivel amerikai stílusú étteremről beszélünk, így több különlegességet is kipróbálhatunk, legyen szó chimichangáról, vagy a ház különlegességéről, a csípős csirkeszárnyakról. Az étterem egyébként igazán hangulatos, amolyan american dinner stílusú, a felszolgáló hölgy pedig nagyon kedves :)
Remélem az étterem tartja ezt a színvonalat, hogy kipróbálhassam a többi finomságot is! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pólus Center

Valóban barátságos hely, nem az a betondzsungel pláza, ahová bemész és minden fala ugyanolyan. Kisebb koromban is nagyra értékeltem -mint most- hogy olyan mintha kis utcácskákból állna az épület, erre a hangulat is rátesz egy lapáttal -a western stílusú rész külön favorit-. Családbarát kialakítású hely, szórakoztató programnak sem utolsó, már csak az éttermek miatt sem, ahová megtérhetsz, ha elfáradtál. Az éttermi árak vidékhez képest jóval drágábbak (főleg kínai kaja esetében) és azt tapasztaltam, hogy az adagok sem olyan nagyok (kínai kaja esetében).
Ezt leszámítva viszont tényleg jó hely! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Állatbarát Alapítvány Állatotthon

Nem tudom miért ez a sok negatív kritika. Ja, de mégis. Sok ember úgy gondolja, állatot tartani jó hecc, egészen addig míg meg nem unja, költözik, stb. Ilyenkor jön szóba rendszerint az alapítvány. Ahol már nincs hely. Javaslom, nézzetek be hozzájuk egyszer, nagyon megéri, mert láthatjátok mennyi jószágot tartanak fent/el, és sajnos az örökbefogadók száma nagyon kevés még mindig, míg az "örökbeadóké" igen jelentős. Példátlan, hogy mennyi kutyus és cicus van náluk, és látszik rajtuk, hogy jól bánnak velük, nem éheztetik őket, gondozzák őket, stb. Az állatok sorsát valóban a szívükön viselik, a barátom tőlük fogadta örökbe a kutyusát, és pár héttel meglátogatták (!) hogy lássák, minden rendben van-e. Ez is példátlan. Az meg, hogy állítólag kiakadnak, amikor hívást kapnak, hogy még egy állatot el kéne szállásolni, szerintem érthető: amikor legutóbb ott jártam, szinte fullon volt az alapítvány-akkor min lepődünk meg? Aki szeretne egy kutyust, vagy cicust, annak ideális választás az alapítvány-menj el, nézd meg őket, biztosan találsz majd valakit, aki megdobogtatja a szíved, és akit eltudsz képzelni hű társadul :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fald Fel Amerikát Ételbár

Aha, Adam Richman-es, baromira nem. Gyrostálat vettem ezen a "fantasztikusan" helyen, mert nagyon éhes voltam. Az adag nagyon kevés, tele van zöldségekkel, a hús szó szerint EHETETLEN, porccal és rágós résszel, félreraktam mindet. Plusz, volt benne vagy 10 szem krumpli. És ezért fizettem én 1200 Ft-ot. Mindegy,a kutyám megeszi majd...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely