Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Bolla Gyuláné Erzsébet

Vélemények, értékelések (3)

Hotel Gabriella ***

Értékelés 2013. 09. 14. 12:58
ilyen udvarias és kedves felszolgálokkal még nem találkoztam sehol, mint akik itt dolgoznak. figyelmesek, soha nem kellett várni semmire sem. a rendelést köszönöm szépen szavakkal nyugtázták. mosolyogva lesték minden kivánságunkat. ha vendéglőt nyitok ajánlatot kapnak tőlem, hogy nálam dolgozzanak. a felszolgált étellel már más volt a helyzet. de alaposabbnak kellett volna lennem rendeléskor. nem laktam jól a kért mennyiséggel, illetve nem azt kaptam amít vártam. összességében, ha mindent figyelembe veszek, szívesen vinnék ide vendégeket, de körűltekintőbb lennék a rendeléskor. ez az a hely ahol gyermekkoromat töltöttem, az akkori malom poros, gerendás épületében játszottunk. kedves emiatt a szálló környéke, gyermekkori emlékeket ébreszt!
  • elismerés
  • Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

    Értékelés 2013. 10. 07. 11:59
    7 éves gyereknek igértem, elviszem fürdeni. a celldömölki fürdő volt az első hely. ismerem, de a gyereknek kevés lehetőséget ad. tovább 20 km sárvár. nem tudom dicsérni. a gyógyvízbe nem lehet bevinni a gyereket, tiltva van! a gyerekrészleg olyan messze van, hogy nem látni a gyerekre. ha én fürdők a gyerek egy szál nadrágban, esetleg köpenyben azt nézi mit csinálok, unatkozik. ha ő játszik akkor minek a gyógyfürdő? a gyógyrészen lépcsőre ültettem, de 1 perc és már jött az ügyeletes kapitány, kifelé a gyerekkel! amikor odamentem a pulthoz merre mit lehet -az a 3 gyógy, oda gyerek nem, a gyerekrészlegen meg a yakuzzi az enyém, a gyerek oda sem. mondani sem kell a yakuzzi tele volt gyerekkel még csecsemő is ott fürdött. az is érthető , mert az ő részükre kialakított részben, majdnem hideg a víz! a régi /jelenleg gyógyfürdő/ gyerekrészen is hideg volt, az akkor még apró gyerekkel tapasztaltam. ezért is nem mentünk eddíg ide vissza. egyébként kisgyermeknek a levegő sem meleg. a mutogatós alkalmazott pedíg azt gondolta mindenki térképismerettel megy a sárvári fürdőbe, hogy tudjon tájékozódni magától is. annyian vannak, nincs gyakran kérés elvárható magatartás lenne a tájékoztatás, még úgy is, hogy elkisér.
    a sipolós emberrel sem vagyok elégedett egy csapat 10-13 éves gyerek a csúszdán olyan ribilliót csinált , félő volt odaengedni a kissebbeket. az pedíg, hogy nem sipol a felnőttre amikor szinte ráugrik a gyerekcsúszdára minél nagyobbat csobbanjon a lendűlet miatt, nem minősíthető!
    hab a tortán az interneten igért visszavárunk ingyenes hütőmatrica. azt pofára osztják, vagy maguknak tartják, nem tudom, a velejáró zacskó cukorkával együtt!
    ilyen árak mellett csalódás volt a fürdő, csalódás a kiszolgáló személyzet, az étterem árai. tanulhatnának a Celldömölki vulkánfürdő mosolygos, barátságos és szolgálatkész alkmazottjaitól. nem lenne hátrány számukra.
    dicséretes a tiszta és rendezett környezet, az elegendő pihenőágy, de nincs megoldás annak aki úgy szeretné igénybe venni a gyógyfürdőt, hogy közben a gyerek se unatkozzon!
  • elismerés
  • Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

    Értékelés 2015. 02. 02. 13:17
    sikeres keresgélés után találtuk meg ezt a helyet. már a belépés sem volt egyszerű, mert állt a sor. ha 2 pénztár van, akkor miért nem figyelik és ültetik be a 2. pénztárost is, hogy a várakozás ne nyúljon hosszura. apró észrevétel. az egy pénztárosnak a rágó a szájában visszataszító! az egyébként helyes hölgy szép szájjal, akkorára tátva, szinte a manduláját látni, mikozben forgatja rágóját csámcsogva. ajjaj! elít helynek tűnik. belűl szép, elegáns ,folyamatosan takarítva. szerencsére bőven elférni, nem zsúfolt. de itt a nagyobb baj. örvényfürdő 2 pici gyerekkel. az egyik alig karonülő. besodródtak, talán kiváncsiságból, talán véletlen? nem tudni. észrevettem, szóltam a fehérruhás alkalmazottnak aki egy társával beszélgetett, de semmi! szerencsére felnőttek észrevették és kirántották őket a vízből, illetve lelassítva figyeltem kell-e segítség! ivókut pihenője hideg, babapihenő fütetlen, nem lett kedvenc helyünk. dátumot nem irok, nem a dolgozókat akarom kirugatni, csak a véleményemet megírni.
  • elismerés