Zsiborács Gabriella

38615_123511101028159_3257124_n.jpg

11 értékelés

Libri KÖKI Terminál Könyváruház

Nagyon szeretem, általában oda rendelem a könyveinket. Nagyon kedvesek az eladók. Órákig el tudnék lenni a boltban, ha lenne időm rá. Szerencsére a lányom is nagyon szereti. Inkább az a nehéz, hogy mit hagyjon ott az ember.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KÖKI Terminál Bevásárlóközpont

Nagyon jó helyre tett bevásárlóközpont, nagyon rossz tervezéssel. Amikor először voltam eltévedtem benne, a kijáratok szinte egy oldalra vannak koncentrálva. Klausztrofóbiás tüneteim jöttek elő. Azóta megszoktam, szeretni nem tudom. Szoktam járni oda, és a tulajdonosok igyekeznek mindenféle programmal kedvezményekkel kedveltté tenni, de valahogy nem sikerül.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gulliver Étterem

Egyik kedvenc éttermem. Kispesten pedig az egyetlen, amit szeretek is. Nagyon hangulatos, finom az étel és jó a kiszolgálás. Törődnek a vendéggel. Azon kevés helyek egyike, amelyek a mai napig nyitva tudtak maradni. Remélem, sokáig így is marad

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hópehely cukrászda és fagyilabor

Szeretem,mert nagyon finom a sütijük. Kiszolgálás sajnos a pultnál van, de nagyon kedvesek. Van egy joghurtdájuk, ami egy nagyon jó ötlet. Csak a parkolás nehézkes egy kicsit. Tetszenek az újrahasznosított papírasztalok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sziklás Vendéglő Söröző

A Sziklás Vendéglő már három éve Vágóhíd Söröző. Egyébként nagyon jó hely, a nyitás környékén voltam ott először. Jó a hangulat, és mindig kitalálnak valami őrültséget a vendégeknek. Egyszerűen imádom ezt a helyet, még ha csak ritkán tudok is menni. A főnökség is nagyon kedves és figyelmes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lipóti Pékség

Mikor először megláttuk a kenyerüket (három kilós parasztkenyér), rögtön lecsaptunk. Végre igazi kenyér. Igaz, nem is olcsó, de ha a többi kenyér árát nézem, nagy különbség sincs. Azóta az egyik kedvenc. Kenyeret szinte csak itt veszek. Azóta rákaptam egyik-másik sütijére is. És nem romlik a minőség! Az eladó hölgyek készségesek, figyelmesek. Szeretek ott vásárolni

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nótafa Vendéglő

Már legalább 10 éve évente egyszer ott tartjuk a nagycsaládi összejövetelt. A kert valóban hangulatos, de a belső rész nagyon nem az. Előre kell asztalt foglaltatni, ami jelzi, hogy minőségre odafigyelnek. Figyelmesek a felszolgálók, a mellékhelység is teljesen rendben van. Nekem adódott gondom évekkel ezelőtt /talán 6-7 éve/ abból, hogy szarvas helyett marhahúst kaptam, azóta nem rendelek ott vadat. Egyébként minden másban korrektek, az árak nincsenek elszállva és az adagok is nagyok. Jó időben kifejezetten ajánlom bárkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem - Visegrádi

Rendszeresen járunk párommal ide. Minden évfordulónkat szinte itt tartjuk. Volt, hogy a gyerekekkel mentünk, volt, hogy nélkülük. A kiszolgálás nagyon udvarias és figyelmes volt minden alkalommal, széles az ételválaszték és jó is. Mindennel nagyon elégedettek szoktunk lenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pannónia Általános Iskola

Nyolcadikos lányom ebbe az iskolába jár elsőtől. Csak jót tudok mondani róla. A Vekerlén szép környezetben barátságos légkörben tanulnak. Az egyetlen, ami negatívum az étkezés. Sajnos, az ételek minőségéről és mennyiségéről leginkább panaszt hallok. Viszont az oktatás színvonala nagyon jó

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest, XVIII. kerületi SOFI (Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény)

16 éves autista és hiperaktív gyermekem jár ide. Most a második évét kezdte el. Kis létszámú osztályban tanulnak a gyerekek. A tanárok is, és az osztálytársak is nagyon elfogadóak, gyerekszeretőek. Gyermekem sokkal jobban érzi magát, mint eddig bárhol iskolában. Úgy gondolom, ez nagyon fontos, hiszen sérült gyerekről, gyerekekről van szó. A számonkérés egyéni szintekhez mérve történik és van gyógytorna is.

Hasznos ez a vélemény? Igen