Nagy Alexandra

556195_310753599000897_736919560_n.jpg

3 értékelés

Binder Art Szépségszalon

Figyelmesek, odafigyelnek a vendég kérésére és ügyesen adnak jó tanácsot a frizura megváltoztatására vonatkozólag, kellemes a légkör. Egyszer készítettek egy új hajfestési technikával új háromréteg-színű hajat és tartósabb lett, mint valaha.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Gyurkó Zsuzsanna gyermek háziorvos

Kisfiam autista, én egy kicsit más szemmel nézem gyermekorvosunkat, mint hajdanán őt gyermekként. Asszisztensével, Gabikával vizsgálat alatt amennyire csak lehet mondani, harmonikus, megértő légkör van jelen. Orvosunk számtalan segítséget nyújtott már nekünk. Gabika is rendkívüli szociális érzékkel rendelkezik a sérült gyermekekkel kapcsolatban, le tudja foglalni kisfiam, míg én a doktornővel beszélek. Ezerévnyi tapasztalattal rendelkeznek és sosem érzi magát rosszul az ember, ha bérletszerűen hozzá kell látogatnunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

DM - Drogerie Markt

Évi az üzletvezető minden szinten odafigyel kis csapatával, hogy aki betér az üzletbe, jól érezze magát, udvariasak és türelmesek is. Kisfiammal csecsemőkorától oda járunk, folyamatos tájékoztatást kaptunk mindig az újdonságokról, jó ötleteket szintén. Baráti ismerősként bármikor szívesen beszélgetnek is velünk, amikor van rá idő. A jó légkör fogad bennünket bármikor.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely