Soltesz Mills Andrea

1186166_10151655943466099_2142151997_n.jpg

6 értékelés

Norbi Update Pékség

Mindig nagyon kedves volt az eladó/tulaj. Sajnos az üzlet elég pici, nem volt nagy a kinálat. Sokszor nem volt pita vagy tortilla. Az üzlet kb. 3 hete megszünt. Jelenleg Érden nincs Norbi Update bolt. Kár.

Hasznos ez a vélemény? Igen

INTERSPAR hipermarket, Diósd Balatoni út 2/A

A legjobb supermarket a környéken. A friss hús és felvágott kinálata óriási és mindig friss, gyönyörű. Én a közeli Érdről járok oda vásárolni. Az eladók, pénztárosok mindig kedvesek, rendezett a külsejük. Az akciós árukból mindig van. Tökéletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mesekuckó Családi Napközi

Csak ódákat tudok regélni a családi napközi vezetőjéről, Éva mamáról. A kisfiam járt hozzá 1,5 évig. Imádta, és mi is. Ő arra született, hogy gyerekekkel foglalkozzon. Olyan, mint egy igazi nagymama, tele szeretettel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Parkvárosi Patika Gyógyszertár

A legjobb gyógyszertár, ahol valaha jártam. Nagyon segitőkészek, tapasztaltak a gyógyszerészek. Minden apróságra felhivják az ember figyelmét. Lehet kérdezni!! Ez manapság nagy dolog. Nem siettetik az embert. Az üzlet maga mindig tiszta, rendezett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Haris Fogászati Klinika

A csaláldunk fogorvosa Dr. Papp Huba. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Figyelmes, türelmes, hihetetlenül alapos. Soha nem siet, mindig lehet kérdezni, mindent elmagyaráz. Nagyon kedves, finom mozdulatokkal dolgozik. Homeopatiában is jártas, amit a fogászatban is alkalmaz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tapó Fogadó és Királyi Étterem

A fogadó részt tudom csak értékelni. A szobák közötti falak sajnos nagyon vékonyak, minden áthallatszik, a vizes blokkok és csövek zaja is, illetve ahogy az emeleti szobákban járkáltak a vendégek. Ez elég zavaró tud lenni késő este, éjjel. A reggeli viszont bőséges és finom volt. Az éttermet nem próbáltuk ki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely