radnainé cs. valéria

radnainé cs. valéria

16 értékelés

Jégbüfé

Szeretem a Jégbüfét, mert ugyanakkor született, amikor én. Gyerekkorom óta járok ide, bár jelenleg elég körülményes a megközelítése a Belváros átépítése miatt.
Igazi "békebeli" süteményeket lehet enni pl Indiánert csak itt láttam igazit, a Francia krémes minősége évtizedek óta egyenletes.
Nagyon szeretem a reggeli órákban a friss pogácsákat, túrós táskát.
A Capucchino is igazi, tejhabbal készül.
A Goffri világszám, hasonló jót sehol sem lehat találni.
Jó ide bejönni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Állami Operaház

Az elmúlt években bérletem volt a Magyar Állami Operaházba. Mielőtt bárki irigykedne elmondanám, hogy harmadik emeleti páholyba szólt mindkét bérlet, a 6-os páholyból nem sokat lehetett látni, de a 10-es páholy remek egy ilyen "öreg" nyugdíjasnak mint én. A jegyek 5 illetve 3 előadásra összesen annyiba kerültek mint egy drágább mozijegy.
Igyekeztem olyan operákat választani, melyek dallamosak, vagy valamiért kedvesek szívemnek, esetleg még nem láttam véletlenül.
Amikor az Ybl Miklós tervezte gyönyörű épületbe készülök nemcsak magamat,hanem a lelkemet is ünneplőbe öltöztetem és így keresem fel "régi ismerőseimet" Hunyadi Lászlót, Carment, a Sevillai borbélyt, Madama Butterfly-t, Xerxes-t,a Denevért stb.
Fiatalkoromban sokszor jártam az operában és majdnem mindent láttam a felsoroltak közül is már esetleg többször is, de mindig szívesen megyek vissza. Különösen szeretem, hogy a művészek eredeti nyelven éneklik az operákat. Szeretem a zenét és az élményt, ami több mintha itthon hanglemezen vagy Cd-n hallgatnám. Mindenkinek nagyon ajánlom a látogatást az épületben és nem muszáj 12 000 Ft-os jegyet venni,ugyanazt a zenét hallhatjuk olcsóbb helyen is, jó az akusztika.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Karos Spa**** superior

Többször jártam a szállodában, egyetlen baja hogy elég messze van Budapesttől, páratlan környezetben. Nagyon szép az épület is, ízlésesen berendezett szobákkal., kedves, udvarias személyzettel.
Kitűnő a wellness részleg, különböző hőfokú vízben lehet "pancsolni."
Mindenféle szaunázási lehetőség van, infra szauna, jégbarlang, különböző masszázs lehetőségek. 2-3 nap alatt tökéletesen kipiheni magát az ember. Az étterem is kiváló, svédasztalos rendszerben a reggeli-vacsora. a Hajóbárba napközben és este lehet enni-inni. Megéhezik mindenki, ha egész nap "wellnessezik
Tényleg szeretettel várják a gyermekkel érkező családokat is.
Kulturális programokat is szerveznek, volt szerencsém egy Mága koncertet látni.
Bármikor szívesen visszatérnék ide, a szálloda olyan, hogy a világon bárhol megállná a helyét. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Karos Spa**** superior

Szeretném kiegészíteni a véleményemet,azzal hogy az évfolyam találkozónkat a szállodában szoktuk tartani. Nagy örömömre szolgál, ha találkozhatom régi barátaimmal, ismerőseimmel. Nagyon örülök mindenkinek aki ide eljön,mert pont 40 évvel ezelőtt végeztünk, jól szétszóródtunk az országban ezért ritkán találkozunk.Nagy örömmel várom ezeket az összejöveteleket ebben a kellemes környezetben, kicsit visszatér az ifjúságunk is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CARTOUR Idegenforgalmi Szolgáltató Kft.

Nem jártam ott, csak befizettem egy teljes siófoki nyaralást.
Megbetegedtem, nem tudtam igénybe venni, ezért lemondtam.
Egy fillért sem adtak vissza, ajánlott levelemre még csak nem is válaszoltak. Modortalan társaság. Lehet , hogy csal én jártam pórul?
Nem vagyok jó véleménnyel, ha lehetne nagy nullára értékelném...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Köves László szakállatorvos

Rendelés: Héftőtől -péntekig 18-19 óráig
Szombaton de. 8-12 óráig lakásomon áll a bélyegzőjén a Dr Úrnak.
Ezenkívül bármikor, ha szükség van a segítségére.
Rendkívüli ember és orvos. Tökéletesen ért az állatok nyelvén és ha baj van segít.Ide kívánkozik a vicc: Az állatorvos rosszul érzi magát és felkeresi házi orvosát. -Mi a probléma Kolléga? Az állatorvos eltűnődik agy kicsit és azt mondja: - Ja hát így könnyű!
Négylábúimat közel 36 éve kezeli, általában az állati kor végső határáig. Nagyon ajánlom, akinek macskája, kutyája van!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gerbeaud Ház - Cukrászda és Kávéház

A kedvencem lenne, ha én gazdag volnék...
Még soha nem csalódtam sem a kávéban,sem a süteményekben.
Néhány évvel ezelőtt nosztalgia áron lehetett úgy emlékszem egy őszi hónapon keresztül a helyszínen minden nap egy másik süteményt fogyasztani. Remek jó ötlet volt, mert 1-2 db-nál többet senki nem bírt megenni, becsomagoltatni nem lehetett azt a bizonyos napi egyfélét.
Ha időm engedte, minden nap benéztem és nagyon jó volt leülni a patinás környezetben. A kiszolgálás mindig nagyon udvarias , kedves volt.
Sajnos változnak az idők és úgylátszik erre a reklámfogásra nincs már szüksége a cukrászdának.
Fájlalom, hogy a "kis zserbó" ami a Harmincad utca felé volt, megszűnt.
Valamivel talán olcsóbb volt, és ha kedves vendégeim jöttek bizony gyakran vásároltam édes, sós teasüteményt. A töltött sajtos még ma is kiváló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Synexus Medical Center

A Magyar Rádióban hallottam és hallom mostanában is, hogy a csontritkulás igen alattomos betegség. A 60 év feletti nőket sújtja főként. Ezért a Kft ingyen megvizsgálja a 60 év feletti hölgyeket, telefonon kell bejelentkezni ( a fenti számon). Ezt meg is tettem, felhívtam a telefonszámot és azonnal kaptam egy közeli időpontot a csontsűrűség mérésre. A kapott időpontban azonnal sorra kerültem és megcsinálták a vizsgálatot. Bónuszként a koleszterin szintemet is megnézték, néhány perc múlva kezembe adták a leletet, és szinte gratuláltak, hogy koromhoz képest mennyire rendben vagyok.
Nagyon köszönöm, hogy törődtek velem és rajtam kívül még nagyon- nagyon sok kortársammal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Munkácsy Művelődési Ház - Könyvtár

40 éve lakom Törökbálinton, ebben a hangulatos Buda környéki városban. Igaz, hogy öreg házamban a falat is könyvek tartják, mégis rendszeresen felkeresem a törökbálinti könyvtárat, mert ott mindig történik valami,köszönhetően Czukor Erzsikének, Aliznak, Zsoltnak és Barbarának.
A könyvtárban működő Filmklub közösségformáló ereje miden kedden heti élmény számunkra.
Szinte minden újságot, folyóiratot el lehet olvasni, rendszeresen találkozunk az irodalom okán is, havonta egyszer, mikor egy kedves magyartanárnő segítségével értelmezünk egy-két irodalmi alkotást. Az csak természetes, hogy a Költészet napján mindenki a kedvenc versét olvassa fel József Attilától.
Az Olvasás napján viszont reggeltől éjfélig minden látogató a kedvenc irodalmi alkotásából olvashat fel,ez is nagyon érdekes szokott lenni.
Nagyon kellemes hely ez a könyvtár, családias, beszélgetős, olyan közösségformáló.....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Törökbálint posta

Minden postai "dolgot" pillanatok alatt el lehet intézni a levél-csomag feladástól a lottó vásárlásig
A dolgozók nagyon udvariasak, segítőkészek.
Egyre kevesebb posta van, ezért ezt a postát nagyon megbecsülöm.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely