Dudás Olivér

Dudás Olivér

1 értékelés

White Dent Hungary Kft.

A White Dent Hungary - Magyarorszag egyik allitolag legfelszereltebb - rendelojet a megadott számon
2012. szept. 24-en hetfon du. 4.15-kor felhivni lehetett ugyan, de uzenetrogzito valaszolt, hogy nincs ott senki rendelesi idoben - ismet. Egyetlen alkalommal sem sikerult oket felhivnom 16 alkalombol augusztus kozepe ota. Aug 14-en mentem eloszor rendelesre, amikor rogton 2500 Ft-ot azert a az egyetlen fogrol keszulo rontgenert, ami nem keszult el (azota sem):
2012. szeptember 21. 18:24 :
Tisztelt White Dent !
Megismetlem szeptember 17-i levelemet a panaszomrol, amely a szept. 7-i e-postam majdnem szorol szora. Valaszt szeretnek kapni, mivel idáig egyik e-postamat sem valaszoltak meg, amibol nekem az kovetkezik, hogy nem dolgoztak ezeken (vagy a kovetkezo) napokon.
2012. szeptember 17. 23:42 :
Tisztelt White Dent / Mammutfogaszat !
A kezeléseikkel (aug. 14. és szept. 4.) kapcsolatban (a Mammut II. -1 szintjen, Dr. Ghoreishi Babák fogszakorvos rendelojeben) a következőket észleltem:

(1) A jobb alsó 4-es fog, amelyről azért, hogy segítsem a munkájukat, már elkészült panorámaröntgent vittem a rendelőjükbe, lyukas (volt) ugyan (kezelve korábban: már tömött), de nem volt olyan rossz és elhanyagolt állapotban, hogy kihúzzák.
Ezt azért írom le, mivel a fogásznak az volt a véleménye, hogy ezen a fogon már kár gyökértöméssel stb. foglalkoznia. Lehet, hogy a fogpótlás a húzás után olcsó (megnéztem jól a honlapjukat), nyilván ez is szemlélet kérdése.
Mellékelem ismét ehhez az üzenetemhez azt a panorámaröntgent, amelyen szépen látható a jobb alsó négyes (ezt a felvételt is megtekinthették a rendelőjükben).
A jobb alsó négyesről Önöknél aug. 14-én készítettek egy kis röntgent végül, egyetlen fogról, 2500 Ft-ért. Illetve mégsem készítettek, leginkább 2500 Ft-ért a semmit. Hogyan?
Most a parányi felvételről többen azt mondják, hogy torz és nem megfelelő minőségű felvétel, még a White Dent fogászának is ez volt a véleménye 2500 Ft-ért. De a lényeg mégis inkább az, amit már négy másik fogász is állít - mivel újra megcsináltattam a röntgent máshol -: a röntgenfelvételük a bal 4-es és 5-ös fogról készült, bárki megállapítja, aki szakértő. Olyan fogakról, amelyeket nem kellett kezelni. Vagy legalábbis egyelőre a jobb alsó négyesről volt szó augusztus 14-én (a bal alsó 4-es panaszmentes). (Később a bal alsó 5-ös és 6-os volt tömve, erről még alább.)
Ilyen pontossággal lehetett volna megröntgenezni a jobb fölső hármast is.

Mielőtt azt válaszolnák, hogy apróság, azért ennél többről van szó: körülbelül ügyfélkapcsolatban nézve az a helyzet, hogy a szállodában egy harmadik emeleti szobát kértem a tengerre, de helyette kaptam egy első emeletit (eltört a könyököm, és megröntgenezték a vállamat). Most az is érdekes ismét, hogy onnan milyen kilátás nyílik a tengerre (tehát az illető felvétel maga szerencsétlenül homályos), hanem még inkább ez: nem ezt kértem, nem a bal alsó fogakról volt szó, és a White Dent fogásza szerint sem azt lehetett volna kezelni (aug. 14-én).
Hanem a jobb alsó négyest! Arról pedig a White Dentnél soha nem készült semmilyen felvétel. 2500 Ft-ért nem készült semmi. (Már máshol megcsináltattam.)

(2) Tömés szeptember 4-én. Az sem mondható, hogy a bal oldalon utána Önöknél szept. 4-én kezelt bal alsó 6-os és 7-es fog teljesen rendben volna, mivel ez rágáskor mégis érzékeny. Remélem, hogy nem a 8-as fogat kezelték helyette 22 000 Ft-ért.
Itt azért összevetném más kezeléssel: az ilyen 4-5-6-os fognak a tömése a kezelése nem fájdalmas fájdalomcsillapítóval. Ha a bölcsességfogat kivésik, ilyenkor nehéz teljesen érzésteleníteni (ezt is tapasztalatból tudom), de a többit mégsem olyan nehéz a mai tudomány szerint. Ezt mondhatom tapasztalatom alapján. Nem tudom, hogy mekkora adag fájdalomcsillapítót fecskendeztek be, de a tömés (kezelés) fájdalmas volt. Egyébként az ilyen injekciótól általában elzsibbad a nyelv is, ajak is. Ennél a kezelésnél ez nem történt meg, ezt érthetően mondtam is a fogásznak.
Vérzett kezelés közben a szám is, amivel nem a fájdalom, hanem leginkább az a baj, hogy a tömés alá vér kerülhet könnyen (ld. alább a panaszt).
Szeptember 4-én persze 2000 Ft-ot fizettem 2 adag fájdalomcsillapítóért. Lehetett volna akkor KÉT elég nagy adagot kapnom, ha már ennyit fizettem. De egyetlen adag is elég lett volna, ha az elég nagy. Más fogásznál egy adag van, attól el is zsibbad a száj, nem vagyok érzékeny, kisebb fájdalmat nem is veszek észre.
Az is lehet, hogy az injekciós tű ebben a rendelőben nem szív rendesen, de akkor meg talán váltani kellene.
Még napokig fájt (ennek már a 22 000 Ft-os kezeléshez van köze), például azért, mert vér került a tömés alá a kezeléskor. Ekkor telefonáltam még azon a héten a rendelőbe a 7897878 számon. Egyébként senki sem vette föl a kagylót du. 1 korul, ez szept. 7-én történt az Önök által a honlapon megadott 9 és 21 óra között. Az csak további érdekesség, hogy az e-postámra ugyanezen a napon szintén nem válaszolt senki. A honlapjuk

http://www.mammutfogaszat.hu/contact/lng/en
további érdekessége, hogy e-postacím nincs rajta, csak telefon.

Most körülbelül az a szerencse, hogy a jobb alsó fogat egy már csakugyan arról a fogról készült más, jó minőségű (egyébként csupán 1500 Ft-os) röntgen alapján sikerült azóta megmenteni a húzástól, amit ajánlottak Önöknél. A fog egészen jó állapotban volt, és nem is gyökérkezelés kellett. Egyszerűen lepattant egy pici zománcdarab, ez a panorámaröntgenen is látszott már, ezt pótolták.

Mivel holnap - szept. 18-án - mennék elvben kontrollra délelőtt, mégis érdekelne, hogy ezeket a kezeléseket így Önök rendben találják-e (azt nem kérdezem meg, hogy a kommunikációt (azt, hogy ki kell húzni a fogat, az, hogy nincs telefonálásra lehetőség, az e-mailre sincs válasz) rendben találják-e, ha a kezelések során a jobb alsó vagy bármelyik fog Önöknél javult volna, ez volna a kevésbé érdekes kérdés).
Ha pedig az volna a véleményük, hogy nem volt minden rendben, akkor mit szeretnének tenni.
Nyilván választ várok, még akkor is, ha a jobb alsó négyest máshol rendbe hozták. (Maradt még a tömött bal alsó). Amennyiben nincs kedvuk valaszolni, akkor ajánlott postai levélben kérdezek rá néhány nap múlva, majd további lépéseket teszek.

Üdvözlettel:
Dudás Olivér

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely