Török Titi

556184_104593989723997_1284405121_n.jpg

3 értékelés

Savaria-Dent Kft.

Szuper fogszabályzót készítettek a 11 éves lányomnak. Színt és mintát is választhattunk, ezzel is a napi hordás megkedvelését elősegítve. A lányomnak nagyon tetszett mikor kész lett. Az ár is teljesen normális volt, sőt mivel már másnál is csináltattunk fogszabályzót azt kell mondanom nagyon pozitív élményekkel mentünk haza. A másik helyen még a tokért is külön fizetni kellett. Itt a fogszabályzó színéhez igazodott a tok ami benne volt az árban. Tehát csak jókat tudok írni. Köszönjük :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Újbuda

Nagyon szeretünk (az egész család) ide járni. Ha máskor nem egy évben egyszer mindig elmegyünk. A házassági évfordulónkat megbeszéltük, hogy mindig itt fogjuk megünnepelni, mert 2011.11.11-én itt volt az esküvőnk utáni vacsora, ami nagyon szuperül sikerült. A násznép is imádta a helyet és nekünk is pont olyan volt amilyennek szerettük volna. Nagyon szép emlékeink vannak a helyről. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Imádjuk, és nem utolsó sorban szuper a kaja! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház, MOM Park

Jó kis akciók vannak az Alexandrában. Szeretünk oda járni, mert mindig találunk valami jó kis könyvet. Ebben a boltba meg még inkább, mert nagyon kedvesek, figyelmesek, segítőkészek az eladók. Sok, sok ++++

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely