Szalay Sándorné

1916297_100629029992564_5825633_n.jpg

4 értékelés

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Többször jártam. Rendkívül élvezem a tavat, hogy a gyógyhatás mellett a tóban töltött időt úszásra is felhasználhatom. Sajnos a gyógykezelésekben még nem volt részem,mert csak 1-2 napot töltöttem ott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csopak Strand

A nyarakat itt töltöm, nagyon kultúrált, mindenki megtalálhatja amire szüksége van egy balatoni strandon. Sajnos az étkezés itt túl drága. A pár éve végrehajtott átalakítás nem mindenben sikeres. A régi partmenti napozót sétányá alakították és aki közvetlen a tó mellett szeret tartózkodni a sétányon kell napoznia, ez nem túl higénikus és kényelmetlen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mezőkövesdi Zsóry Gyógy-és Strandfürdő

Rendszeresen tavasszal, ősszel járunk a fürdőbe kezelésekre. Remek az uszodája, a személyzet kedves, igen jó masszírozók vannak és a gyógyvíz hatása nagyon jó. Próblémáim vannak a gerincemmel, ízületeimmel, de a gyógykezelés alatt és utána egy ideig elhagyhatom a gyógyszer szedést.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jégbüfé

Diákkorom óta ismerem a Jégbüfét, jó emlékek fűznek hozzá.
Ha Pesten a belvárosban járok, mindig bemegyek ebbe a cukrászda jellegű büfébe.Frissek,jók a süteményei, főleg a gyümölcsös tortáikat szeretem, kávéja sajnos átlagos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely