Halmosi Réka

1528608_623752704348191_1144800679_n.jpg

5 értékelés

Kalandpark - Lurdy Ház

Szuper a hely, a kisfiam imádja az ugrálóvárat, és a csúszdát. Sokat voltunk ott a télen, és sohasem unatkoztunk. Szülinapi partykhoz is ideális, és a szülők is nyugodtan kávézhatnak, amíg a gyerekek játszanak, és közben azért szemmel tarthatjuk őket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Az árukészlet tényleg gyakran megújul, és találok ruhát magamnak, a fiamnak, és a páromnak is. Bőven van tér a nézelődésre, az egyetlen negatívum amit megemlítenék, hogy a próbafülke kevés, és ha sokan vannak, fél órát is sorba állhatok, mire sorra kerülök.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cream Használtruha

A kedvenc használt ruha kereskedésem, mert az árukészlet gyakran megújul, mindig találok magamnak valami újdonságot. A leginkább mégis azt szeretem benne, hogy az akciók mindig egy-egy ruhafajtára vonatkoznak (pl. kabát, nadrág stb.), és könnyű beújítani egy-két új rucit. Még a párom is szívesen bejön velem. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Kellemes környezetben, bejelentkezés nélkül bármikor felkereshetem, és a fodrászok ügyesen, gyorsan dolgoznak. Ajánlom mindenkinek, akár a gyerkőccel is betérhetsz, mert amíg szépülsz, a gyerekszigeten el tud játszani, és akár Ő is kedvet kaphat a hajvágáshoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trapéz

Kellemes hely, gyors kiszolgálás, jó hangulat, kedves tulajdonos

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Kalandpark - Lurdy Ház
Könyves Kálmán körút 12 -14., 1097 Budapest