Farkas Ibolya

229252_478942362139899_903403966_n.jpg

5 értékelés

Trófea Grill Étterem Óbuda

Több alkalommal jártunk már a családommal a Trófea étteremben, maximálisan meg voltunk elégedve mint a választékkal és a kedves kiszolgálással. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon szuper étterem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Művészetek Palotája

Több alakalommal jártunk a Művészetek Palotájában, az egyik legnagyobb élményem a Kovács Kati koncert volt. Fantasztikus hely, gyönyörű és színvonalas. Aki még nem járt ott annak csak ajánlani tudom, mindenképpen érdemes ellátogatni a Művészetek Palotájába.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pécsi Nemzeti Színház

Sok előadást néztünk meg a Pécsi Nemzeti Színházban. Főként az éves operett előadásokat, nagyon jó a társulat , feledhetetlen élményt nyújtanak. A hely meg építészetileg csodálatos, fantasztikus összhangban van az előadások színvonala az épület színvonalával. Érdemes ellátogatni és megnézni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mecsextrém Park

Ez az a hely amit mindenkinek ajánlanék akiben egy kis kalandvágy van:)) Nem könnyű pályákkal de csodálatos és örök élményekkel gazdagodik aki a parkba ellátogat és a bátorságát is össze szedi:)) Fenőt, gyermek egyaránt kikapcsolódhat. Nagyon jó hely és egész nap a szabadban lehetsz!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szekeres Cukrászda

A fagyi és a sütemények fantasztikusak, bár jó pár éve nem élek már mohácson de nem feledem milyen sokat jártunk mindkettő Szekeres cukrászdába. Mindig is vártuk a fagyi szezon kezdetét, hogy mehessünk fagyizni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely