Erika Nagyné Garam

1014111_10202562293331644_1314639334_n.jpg

8 értékelés

Bagolyvár Étterem & Vendégház

Nagyon hangulatos hely, kellemes környezet. Az ételek finomak,bár a svédasztal kínálatától nem lehet elájulni, de nem maradtunk éhesek. Ár/érték arányban megfelelőnek, korrektnek tartom. A wellnes részleg nagyon kellemes, és tiszta. Jól éreztük magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szalajka völgy

Kellemmes egy napos kirándulóhely, érdemes felmászni az ősember barlanghoz, a fátyol-vízesés igazán hangulatos, és a szabadtéri erdészeti múzeum különösen tetszett. Felfelé vonattal-lefelé gyalog megtéve az utat egy fél nap alatt kényelmesen teljesíthető gyerekekkel is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barlangfürdő Miskolctapolca

A barlangfürdő belső tere igazán hangulatos, érdemes egyszer megnézni. A kinti részen nagyon kevés a szabad terület, ahova ki lehetne telepedni. A gyerekmedencék jók, viszont a belépő (főként hétvégén) ár/érték arányban nagyon drága és a parkolás sincsen kielégítően megoldva, a közeli hotelek parkolóiban napi 1200-1400 Ft-ot kérnek, pedig a fürdő mellett sok a szabad terület.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquarius Élményfürdő

Nagyon szépen rendben tartott, nagy területű strand, igazán hangulatos medencékkel, jó csúszdákkal. Az ára nem olcsó, de ár/érték arányban elfogadtható. A benti rész is hangulatos, a gyerekrészleg különösen izgalmas! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Diósgyőri Vár

A vár nagyon szépen, a benne található kiállítások is érdekesek, színvonalasak. Kertészként sajnáltam, hogy a királyné kertje teljesen elhanyagolt, pedig kis ráfordítással ezt a részt is látávnyossá lehetne tenni. Idegenveztővel jártuk végig a vár bizonyos részeit, sajnos a vezető nem igazán volt felkészült, csak az egyébként is elolvasható ibformációkat mondta el egyhangúan. jobb lett volna egy felkészült, erre alkalmas vezetőtől több érdekes információt kapni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gödör Étterem

Nagyon hangulatos étterem, kedves kiszolgálás. Régen nem ettünk ilyen finom, ízletes és ötletes ételeket. Az árai sem magasak, átlagosnak mondhatóak és ár/érték arányban kifejezetten jók! Rákóczy kardját és az aszúban áztatott aszaltszilvás csirkemellet mindenképpen érdemes megkóstolni! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oázis Wellness Park

Kellemes, felújított-retro érzésű hely. Jók a csúszdák, és a kisebb gyerekek is használhatják őket. A gyerekjátszó elektromos játékait is jó ötletnek tartom, elég nagy rönkjátszótér is van. kicsit hideg a víz a medencékben, ár/érték arányban nagyjából megfelelő. A dohányzásra kijelölt helyet nem a WC mellé kellene elhelyezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

Nagyon nagy területű, nagyon szép állatkert! Sok izgalmas hely és állat található itt. A Dél-Amerika ház különösen tetszett az óriás piranhakkal. :) A Zöld Piramis és az Ócenárium nagyon látávnyos és érdekes volt. Viszont a dohányzóhelyet nem közvetlenül a WC mellett a porba kellene kijelölni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely