Vida Krisztina

Vida Krisztina

4 értékelés

Manhattan Nyelvstúdió

Egy állásinterjú felkészítő tanfolyamon vettem részt. Rendkívül tanulságos volt, ahogy az előadók a saját példáik alapján mutatták be az álláskeresés buktatóit és építették fel a tananyagot koncentrálva a minél előnyösebb bemutatkozásra, a legfontosabb és leggyakoribb kérdésekre. Az interjú alatt szinte kívülről figyeltem magamat, mintha nem is én volnék, folyékonyan és meggyőzően beszéltem sok éves műszaki gyakorlatot igénylő szakmai kérdésekről. Alig hittem el, hogy ez én vagyok! Ennek segítségével egy fontos banki állást nyertem el, ahol azóta is kölcsönös elégedettséggel dolgozom. Még egyszer köszönöm a lehetőséget, mindenkinek bátran ajánlom az iskolát!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Csodálatos környezetben magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak elérhető áron. Télen és nyáron is hihetetlen élmény a selymes vízben úszkálni a lila tündérrózsák között! Mindig azt hittem, hogy csak az idősebb korosztály élvezi, de pozitívan csalódtam, azóta visszavágyom. Hévíz egy mozgalmas városka, sok-sok látnivalóval, programmal a fürdőzésen kívül is. Kihagyhatatlan élmény!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Déryné Bisztró

Egy szép, de meglehetősen hosszú esküvő után, a csak később kezdődő lagzi előtt jól esett egy kicsit leülni ezen a hallomásból már ismert helyen. A kiszolgálás gyors, a pincérek udvariasak, előzékenyek, a hely hangulata rendkívül kellemes, a bodzaszörpjük pedig isteni volt a nagy melegben!! Többször repetáztunk :))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Álmaid Alakja

Első körben 3 alkalmas comb- és fenékfeszesítő kezelést vásároltam, ahol már a második alkalommal jelentkezett az eredmény. Otthon előzőleg nem árultam el, hová járok, meglepetésnek szántam, kicsit később akartam eldicsekedni karcsúbb alakommal, a férjemnek mégis azonnal feltűnt, hogy csinosabban áll rajtam a fehérnemű. A szolgáltatások minősége magas színvonalú, a berendezés, a gépek modernek, az ár-érték arány kedvező, a két hölgy rendkívül segítőkész, szakértelmük meggyőzött, így további kezelésekre is bejelentkeztem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely