Nagyné Angie

10294300_10203056038537306_3330481667316719924_s.jpg

9 értékelés

Leroy Cafe

Nagyon jó volt az első benyomásunk. Már amikor beléptünk,az összes pincér mosolygósan köszönt!Kisbabával voltunk, a pincér nagyon előzékeny és udvarias és segítőkész volt. Abszolút nem vettem észre,hogy zavarná őket a gyermekem hisztije. :) Az ételek és az italok is nagyon jók. Mindenkinek csak ajánlom,máskor is fogunk menni. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mélyvíz Söröző és Étterem

Szombaton szerettünk volna ebédelni itt 1 órakor. Ki volt írva, hogy 4-től zártkörű rendezvény lesz. Ennek ellenére nem ebédelhettünk ott. A pincér elküldött minket,mivel lagzi lesz 5-től...! Lenne egy javaslatom számukra:ha egyáltalán nem fogadnak aznapra vendéget,akkor ne azt írják ki,hogy 4-től zártkörű rendezvény!!!! Turistaként,zuhogó esőben(persze autóval voltunk) az 1 éves kisfiúnkkal, kereshettünk másik helyet. 3 éve voltunk itt,szeretünk Egerbe járni,de többet ide nem jövünk!!!! Másnap találtunk egy hangulatosabb,középkort idéző éttermet egy eldugottabb helyen(köszönet a közelben.hu-nak érte).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Excalibur Középkori Lovagi Étterem

Szuper hely, kedves kiszolgálás. Finom,kiadós ételek. A környezet nagyon tetszik.Talán egy építő jellegű megjegyzést fűznék: az udvart be lehetne füvesíteni és a gyerekeknek szánt hintát és oroszlán renoválni,vagy újat venni. A "hinta" melletti Tiszafa mérgező növény!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyulai Várfürdő

Elég jó,de voltam már jobb helyeken is. Lejjebb kellene vinni a belépők árát, talán akkor többen mennének a fürdőbe. A gyógyvíz nagyon jó, a családi medence elég koszos volt. :(
A kinti medencék rendben vannak,szép a környezet, kedvesek az eladók. Remélem nemsokára átadják az új részt,mert nagyon ráfért egy kis újítás a fürdőre!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Maestro Étterem és Panzió

Télen voltunk itt, este. Nagyon gyenge pincér volt...,alig tudott valamit ajánlani,mert mint kiderült egyik sem friss....,a cézár salátám tele volt több napos káposztával...,de amúgy sem kell bele! A vendégünk kért gombás rizst, feladtuk a leckét! Azt mondta pincér,hogy hááát olyan nincs...! Mi mondtuk neki,hogy van gomba? van rizs? Na akkor???!!!Erre kihozott egy zöldséges rizst. Elég égő volt az egész...,többet nem megyünk oda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hamburger Bár

Jártam már sok helyen,de itt a legjobb a hambi. Nekem a Cambemberes a kedvencem,de bármit eszel itt nem bánod meg!!! Igényes,kedves,gyors kiszolgálás! MINŐSÉGI ALAPANYAGOKBÓL! Nagyon ajánlom mindenkinek! Mi sokat utazunk Békés megyébe,és sokszor megfordulunk itt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyulai Vármúzeum

Nagyon szép,Gyula éke. Nagyon jó állapotban van,fel van újítva.Érdemes kifizetni a belépőt. Nagyon sok szoba be van rendeze, mint ahogy a neve is mutatja: múzeum! Sok rendezvényt szoktak itt csinálni a vár körül.Bár azok nem mindig érik meg a látogatást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Eger&Park****

Nagyon szuper hely. A hotel minden igényt kielégít. Tiszta, korszerű és kedves a személyzet! A wellness rész a legjobb, teljesen ki lehet kapcsolódni,tiszták a medencék, a gyerek medence is szuper. Az étterem is nagyon jó, nagyon esztétikus. Biztosan visszatérünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Excalibur Középkori Lovagi Étterem

Ismét én,soha többet nem megyek ide. Július 4-én voltunk itt(4FŐ), a pincér megkérdezte, hogy ebédelni szeretnénk-e? Mire mi mondtuk hogy igen. Helyet kínált,majd mondta, hogy hozza az étlapot. Fél perc múlva visszajött, hogy még sem tudunk itt enni, mert várnak egy kisebb csoportot és a szakács nem tud bevállalni minket.Nagyon felháborodtunk,mert voltak szabad asztalok,az összetolt "kisebb csoport" asztalain kívül is! Kint volt vagy 3 szabad asztal, bent több. Minősíthetetlen ez a viselkedés, ha nem tudnak vendéget fogadni,írják ki, hogy zártkörű rendezvény.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely