Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Bajnóczy Ilona

Vélemények, értékelések (3)

Főtáv Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda

Értékelés 2013. 09. 14. 14:34
Ez a szolgáltató az Allé bevásárlóközpont területén található. Régi beidegződés alapján szorongva mentem kb két évvel ezelőtt ebbe az új irodába ügyet intézni, felkészülve több órás várakozásra morc előadókra. De már a környezet is kellemes csalódást okozott, az ajtóban az őr is nagyon kedvesen fogadott, elmagyarázta mit kell tennem. Percek múlva sorra kerültem, pedig voltunk néhányan. Az ügyintéző fantasztikusan bűbájos volt és miután havonta egyszer azóta is odajárok, ez a kedvesség előzékeny kiszolgálás, segíteni akarás azóta is töretlen. Azt hiszem itt már tényleg érződik, hogy a XXI. századba érkeztünk. Így tovább, maradjanak ilyen jó csapat.
  • elismerés
  • Dr. Faigl Ilona háziorvos

    Értékelés 2013. 09. 14. 14:47
    Nagyon régen ismerem a doktornőt, ami megragadott első percben és azóta is lényében, hogy Ő van a betegért. (Ez ritka szó mostanában) Igazán érdekli mi a problémám, és néhány mondat után pontosan tudja hová küldjön szakorvoshoz. Az már nem őrajta múlik, ha előzetes bejelentkezéssel is másfél hónap kb. a várakozási idő. Igazán kisujjában van a szakma ismerete és SZERETETE! Jó egészséget kívánok neki.
  • elismerés
  • Macchiato Caffe & Lounge

    Értékelés 2015. 02. 09. 21:14
    Sok helyen kóstoltam már gesztenyepürét, de a hévízi Macchiato Cafféban, ahová barátnőmmel egy kellemes masszázs után betértünk, igazán különlegesen, mondhatnám utánozhatatlan ízvilággal készítik. Mindemellett egy kedves fiatalember mosolygós kiszolgálása, valamint a hely különleges varázsa tette kellemessé ezt a látogatást.
  • elismerés