Bajnóczy Ilona

12351_627147990650476_1914007240_n.jpg

3 értékelés

Főtáv Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda

Ez a szolgáltató az Allé bevásárlóközpont területén található. Régi beidegződés alapján szorongva mentem kb két évvel ezelőtt ebbe az új irodába ügyet intézni, felkészülve több órás várakozásra morc előadókra. De már a környezet is kellemes csalódást okozott, az ajtóban az őr is nagyon kedvesen fogadott, elmagyarázta mit kell tennem. Percek múlva sorra kerültem, pedig voltunk néhányan. Az ügyintéző fantasztikusan bűbájos volt és miután havonta egyszer azóta is odajárok, ez a kedvesség előzékeny kiszolgálás, segíteni akarás azóta is töretlen. Azt hiszem itt már tényleg érződik, hogy a XXI. századba érkeztünk. Így tovább, maradjanak ilyen jó csapat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Faigl Ilona háziorvos

Nagyon régen ismerem a doktornőt, ami megragadott első percben és azóta is lényében, hogy Ő van a betegért. (Ez ritka szó mostanában) Igazán érdekli mi a problémám, és néhány mondat után pontosan tudja hová küldjön szakorvoshoz. Az már nem őrajta múlik, ha előzetes bejelentkezéssel is másfél hónap kb. a várakozási idő. Igazán kisujjában van a szakma ismerete és SZERETETE! Jó egészséget kívánok neki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Macchiato Caffe & Lounge

Sok helyen kóstoltam már gesztenyepürét, de a hévízi Macchiato Cafféban, ahová barátnőmmel egy kellemes masszázs után betértünk, igazán különlegesen, mondhatnám utánozhatatlan ízvilággal készítik. Mindemellett egy kedves fiatalember mosolygós kiszolgálása, valamint a hely különleges varázsa tette kellemessé ezt a látogatást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely