Teréz Hadobás

392097_273331896048668_404625846_n.jpg

10 értékelés

Budapesti Vidámpark

Igen, voltunk többször is hatalmas élmény volt nekem is és a család minden tagjának. Sajnáljuk, hogy bezárják mert nagyon jól éreztük magunkat, jó kikapcsolódás volt. Nagyon sok mindent kipróbáltunk. Örök élmény marad!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Demjén Thermal Spa

Már voltunk ezen a strandon hiszen nem messze van tőlünk. Számunkra nagyon jó felfrissülést jelentett. A medencék és a környezet is tiszta, ápolt. Mi megvoltunk elégedve, a parkolási lehetőség is jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kékes Étterem

Már több vasárnapi ebédhez szolgálták az ételeket az étteremből. Volt közte aranylakodalom, születésnap, névnap. Nagyon finom és különleges ételeket is találtunk az étlapon. Szép, tiszta környezet, udvarias kiszolgálással.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Benevár Étterem

Már többször voltunk ebben az étteremben is, ami nagyon szép környezetben van, jó parkolási lehetőséggel. Udvarias kiszolgálással, étel és ital ajánlással, finom ételekkel várják a betérő vendégeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vicellér Panzió Étterem

Nagyon jó parkolási lehetősséggel, külön teremmel, kerti lehetőséggel is élhetünk az étteremben. Finom, ízletes ételekkel és italokkal várnak mindenkit. Szállás lehetőség is van ami kedvező hiszen innen könnyen elérhető a Mátra kirándulásokhoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kóborló Étterem

Nagyon szép környezetben található az étterem. Jó parkolási lehetőséggel, udvarias kiszolgálással, élő zenével, finom ételekkel és italokkal várják a vendégeket. Elfogadható árak. A gyerekek is szeretnek itt étkezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kavalkád Panzió és Étterem

Nagyon jó parkolási lehetősséggel van ellátva az étterem. Családias hangulat, udvarias mindenre figyelő kiszolgálás. Finom, ízletes ételekkel és italokkal várnak mindenkit. Szállás lehetőség is van az étterem emeletén.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranypince Kisvendéglő

Egy sikeres tanfolyam elvégzése után a kis csoportunk ezt az éttermet választotta záró vacsora elfogyasztására.
Kellemes szép környezett fogadott, a felszolgálás remek volt, az ételek ízesítése nagyon jó. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Sipos Sarolta háziorvos

A doktornő volt évekig a vállalatunk orvosa így én is több alkalommal voltam nála az éves szűrővizsgálatokon. Nagyon aranyos minden betegével. Jól képzett és felkészült doktornőt ismertem meg benne aki odafigyel betegeire.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Jenei Edit fogorvos, Gyöngyös

A doktornőhöz járok már hosszú évek óta. Az ember nem szívesen megy fogorvoshoz, de ha róla van szó akkor semmi gondom mert tudom, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon kedves és aranyos még a félelmem is elmúlik a fogorvosi székben. örülök, hogy annak idején egy ismerősöm ajánlására elmentem hozzá. Jó döntés volt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely