Galambos Éva

10 értékelés

Zöld Elefánt Étterem - Panzió

Többször jártunk ebben az étteremben és a kiszolgálás-gyors; a személyzet-kedves; a környezet:hangulatos és az ételekben még soha nem csalódtam.Mindig frissen sült, szépen tálalt, ízléses. Mindenkinek ajánlom, ha arra jár!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szabó Csilla. Dr. Belléncs László fogorvos

Kicsit félős típus vagyok, de itt mindig kedvesek voltak hozzám. A doktornő mindent elmagyaráz először, megbeszéli a pácienssel, hogy nyugodtan szólhat bármi panasza van. Teljes körű tájékoztatást kaptam a megelőzésről illetve mit kell csinálnom később. A váróterem mindig szép tiszta és rendezett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tó Wellness Hotel***

Második alkalommal voltam ebben a hotelben.Azt kell mondjam, hogy már-már a tökéletesség határait súrolja.A környék- itt értem a tavat- csodaszép, a szálloda nagyon igényes, a szobák hangulatosak.A személyzet kedves, mindenben a vendégek szolgálatára állnak.
Egy picurka hiányom volt, hogy nincs olyan medence, amiben úszni is lehetne. De ez nem tántorít el attól, hogy mindenkinek ajánljam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Eger&Park****

Egy konferencia kapcsán töltöttem 3 napot ebben a szállodában.Teljesen elégedett vagyok. A hotel nagyon szép, a konferenciaterem hatalmas. A személyzet nagyon segítőkész. Ha Eger, akkor természetesen el kell látogatni a Szépasszony-völgyébe, ahol finom egri borokat lehet kóstolni.A reggeli sokfajta és finom.A felszolgált ebéd és vacsora kifogástalan.
Egy apró hátrányát találtam: az egyágyas szobához a fürdőszoba túl kicsi.A szálloda wellness részlege nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget Dance Hall

A pénteki buli szuper volt. Tényleg szuper a hely. Ami nem tetszett, hogy nem gondoskodtak megfelelően a friss levegő cseréjéről.A kiszolgáló személyzet kedves. Szerintem kulturált helyről beszélhetünk. Ha bulizni szeretnél egy jót, akkor nézz be!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Hélios***

A múlt héten "léböjt" kúrán vettem részt a hotelben.Amit el tudok mondani: Ilyen tökéletesen megszervezett programokkal és kitűnő szakemberekkel még nem találkoztam sehol.Teljesen kicserélve tértem haza és ezt a környezetem is észrevette. A hotel wellness részlege szép, szaunázni élvezet és több lehetőség is kínálkozik.A személyzet kedves, mindenben segítőkész. Köszönet az összes dolgozónak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Arborétum

Sziasztok! Novemberben jártunk ebben a hotelben. Nagyon kellemesen csalódtam benne. Először is kaptam egy hihetetlenül jó ajánlatot, amire nem tudtam "nem"-et mondani. Gondoltam ennyi pénzért nem sok jóra számíthatok. Hát tévedtem!!! :-) Most nézzük az értékeléseket:
Parkoló:elég nagy, jó elhelyezésű, nem őrzött - 7 pont;
Hotel: kaptunk egy szép nagy szobát (már ez meglepő volt), igaz nem az az extra modern, de nekem tetszett. hátrány: csak egy pici TV volt - 7 pont;
Fürdő: na ez a legfontosabb nekem. ha egy fürdő rendezett, akkor nálam már nyerő a hely. nem túl nagy, nem túl modern, de tiszta volt - 6 pont
Reggeli: teljesen meg voltam elégedve vele. hideg, meleg ételek, finom friss magos kenyér, na és a padlizsánkrém!!! minden elismerés a szakácsnak. hátrány: a kávén javítani kellene- 7 pont
Vacsora: nem vagyok híve a "kiválasztós" vacsorának, de egy ilyen kicsi helyen megértem és elfogadom, hogy nincs értelme felesleget termelni. tetszett, hogy mindig frissen főztek és nagyon ízletesen. a mennyiség is elég volt vacsorára - 7 pont
Lehetőségek: kirándulások minden mennyiségben, Siklós, Villány, Orfű, stb...- 7 pont
Összegzés: ha nem vársz luxust, csak szeretnél egy jó kis hétvégét eltölteni, csendben a kedveseddel, akkor ez a hely megfelelő!

Hasznos ez a vélemény? Igen

St. Gotthárd Spa és Wellness

Nem igazán fogott meg a fürdő. :-( Szerintem a medencék elhelyezése nem jó. Ami tetszett az a sok növény!

Hasznos ez a vélemény? Igen

aSUSHIBAR

Hangulatos étterem, a kiszolgálás tökéletes, a személyzet udvarias és hát a sushi tál!!!! Szemet gyönyörködtető és fantasztikus finom. Tökéletes estét töltöttünk el. Hálás vagyok érte.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely