G. Árvai

10153235_10152302266892702_4887017742225909662_t.jpg

18 értékelés

Velosport Kerékpárüzlet

Nemrég jártam itt, és nagyon kedves, segítőkész kiszolgálásban volt részem. Nagyon jó használt kerékpárt sikerült venni a fiamnak! A kerékpárszállító is nagyon bevált. Ajánlom mindenkinek, aki jó, minőségi bringát szeretne, vagy ha szervizre volna szüksége.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mister Minit

Gyors, igényes munka. Kulmásolás, cipőjavítás, késélezés szolgáltatásokat vettem eddig igénybe, de csak ajánlani tudom. Jó heéyen is van a városban, könnyen megtalálható. Csak az a baj, hogy a többi kisiparost ezzel kiszorította.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Olcsó jó élelmiszer üzlet. Ha tehetjük, mindig itt vásárolunk. Kedvesek a pénztárosok, és majdnem minden megtalálható ami a mindennapi élethez kell. Ajánlom mindenkinek, hogy itt vásároljon, mert sok magyer termék is kapható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Pattogató Mária háziorvos

Kedves, aranyos háziorvos. Szerencsére nem kell gyakran járnom hozzá, de amikor voltam, meg voltam elégedve. Legutóbb a madárinfluenza elleni védőoltást adta be. Mindenkinek ajánlom, mert a beteg egészségét tartja szem előtt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Salgótarján 1. Posta

Postára járni mindenkinek kell. Igényesen szépen föl van újítva. Kellemes az ügyféltér. Sajnos az utóbbi időben sok apróságot is elkezdtek forgalmazni, ami nagy helyet foglal el, és ezért sokszor a tömeg miatt még le sem lehet ülni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Shell benzinkút - Rákóczi út 143

Segítőkészek a kutasok. Kézi autómosó is rendelkezésre áll. Helyi viszonylatban nem túl drága, és a Smart kártyám is tudom használni. Most például a gyűjtött pontokat be lehet váltani, hogy kevesebbe kerüljön a tankolás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OMV benzinkút - Rákóczi út 182

Itt működik egyedül autómata autómosó a városban. Kaptam egy bérletet, amivel az 5. mosás után az igénybe vett legdrágább mosást ingyen kapom. Segítőkészek az eladók. Szép lesz az autóm, ha itt mosatom le.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Bank

Kellemes ügyféltér fogadott. Az ügyintézés gördülékenyen zajlott. A biztonsági őr segített sorszámot húzni. Az ügyintéző megpróbált tanácsot adni a pénzügyeimmel kapcsolatban. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a bankot!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kenderesi és Társa Kft.

Kedves a kiszolgálás, gyors rendelkezésre állás. Amíg vártam, hogy elkészül az autóm, érdekes autós újságokat olvasgattam. A legutóbbi akcióik keretében különféle opeles ajánékokat kaptam, aminek most is hasznát veszem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erste Bankfiók

Nagyon kedvesek az ügyintézők. Eddig mindent el tudtam intézni, amit szerettem volna. Segítettek a pénzügyi problémáim megoldásában. Az ügyféltér nagyon kellemes. Mindenkinek ajánlom, aki egy jó bankot keres.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Velosport Kerékpárüzlet
Füleki út 8, 3100 Salgótarján