Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Vincze-Németh Diána

Vélemények, értékelések (8)

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Értékelés 2013. 08. 26. 15:26
Idén kétszer voltunk a fürdőben: egy hosszú hétvégén tavasszal és ennek okán a nyári nyaralásunkat is ide terveztük. Nem véletlenül. Nekünk, felnőtteknek és a 11 hónapos és a 2,5 éves gyermekünknek is nagyszerű élmény volt.
A benti családi részleg, a sok gyerekmedencével és a kinti medencék is minden igényt kielégítőek voltak. Igaz, az egyik gyerekmedencében kicsit hűvösebb volt a víz, de ez a gyerkőcöket nem nagyon érdekelte. :-)
A vízi attrakciók is mind nagyon látványosak, szerencsére működnek is és könnyen használhatóak voltak.
Az aerobic- és gyerekprogramok is tetszettek, bár, ez utóbbiakban a mi gyerekeink még nem voltak annyira aktívak, de így is nagyon sok kisgyereket vonzottak.
Jó ötlet a strandröplabda pálya melletti párakapu, a fából készült pergola-szerű kis "szigetek", amik az árnyékot adják, ill. szintén a fából készült fedett asztalok, padokkal.
Sajnos az 1 hét alatt nekünk sem sikerült, csak utolsó nap napozóágyat szereznünk. Pedig azokból sem volt kevés, de úgy tűnik, tényleg reggel 8-ra oda kell menni ahhoz, hogy legyen ágy.
A vendéglátóegységekben, az elsősegélynyújtó helyen és a gyógyrecepción találkoztunk személyzettel, akik segítőkészek és barátságosak voltak.
A fürdő gyógyrészlege is nagyon alapos és színvonalas. A masszőrök pontosak, felkészültek és kedvesek voltak. Bár, a férjem kicsit sajnálta, hogy néha csak símogatták a hátát és túl sok köze nem volt a tevékenységnek a masszázshoz. :-)
Az árak amolyan strand-árak. Aki nem akar, az úgysem eszik ott. Az épületben jó dolog a menürendszer, mert az tényleg bőséges és ehető is. Sok hely van kint és bent is és a gyerkőcöknek is van etetőszék.
A strandon sajnos nem túl szép a fű. Sok helyen kiégett és kikopott. Igaz, látszott, hogy itt-ott rendszeresen locsolva van, de a mini zöld fűcsomókkal túl sok mindent nem lehetett kezdeni. :-(
A mellékhelységek is általában tiszták voltak, de mindig volt kézmosó és wcpapír, kéztörlő is.
Nagyon tetszett, hogy bent, a gyermekvilágnál van külön pelenkázó, altatós-szoptatós szoba, minikonyha és melegedő.
Nyáron ugyan nem, de tavasszal voltunk a benti játszóházban is, ahol rendkívül kedvesek voltak az animátorok és tényleg sok korosztály megtalálja a maga játékát. Mi imádtuk, pláne, hogy minden nap mást kézműveskedtek a gyerekek.
Igazából a belépővel sincs nagyon gond, bár jobb lenne, ha pár száz forinttal többért benne lenne a szaunavilág is. :-)
Parkolót mi nem vettük igénybe és sajnos a kalandparkban sem voltunk - de tervezzük. :-)
Mindenképpen 5 csillag!
  • elismerés
  • Dr. Bártfai Eszter fogszakorvos

    Értékelés 2013. 08. 26. 15:35
    Már pár éve járok hozzá, de már soha nem mennék máshoz. Szerencsére most már elég évente egyszer (az első időkben havonta jártam és nagyon hálás vagyok, hogy rendbe tette és kicserélte, amit kellett), de akkor is teljes nyugalommal teszem, nulla félelemérzettel. Ügyes-, biztoskezű és nagyon kedves.
  • elismerés
  • Hari Hari Horgászbolt - Veresegyház

    Értékelés 2013. 08. 26. 15:42
    Még nem csalódtunk. Mindig volt minden, amit szerettünk volna, és ha nem, pár napon belül megérkezett. Kedvesek, tapasztaltak, segítőkészek. A nyitvatartási idő is kedvező és a parkolási lehetősek is megoldottak.
  • elismerés
  • Abacus Business & Wellness Hotel****

    Értékelés 2013. 08. 26. 15:46
    Gyönyörű a szálloda, bár a környezete lehetne kicsit nagyobb, tágasabb, gyerekbarátabb, ahogyan a fürdőtér is. A wellness részleg jó, de a gyerkőcöknek semmilyen lehetőségük nincs. A szobák minden igényt kielégítőek. A dolgozók rugalmasak, segítőkészek, kedvesek.
  • elismerés
  • Kati Szalon Veresegyház

    Értékelés 2013. 08. 26. 15:50
    Én náluk készíttettem az esküvői ruhámat, ami nagyon jól sikerült. Így nem is kérdés az 5 csillag. Gyönyörű ruháik vannak és bőséges a választék. Náluk valóban mindenki megtalálja, amit keres a nagy napra, vagy éppen egy kiemelkedő alkalomra. Nagyon szépen, pontosan és gyorsan dolgoznak. Még egyszer köszönöm és nagyon hálás vagyok nekik. :-)
  • elismerés
  • Beethoven Emlékmúzeum

    Értékelés 2013. 09. 10. 12:31
    Bocsánat, kis kiegészítés Gemelos értékeléséhez. MARTONVÁSÁR, és NEM MARTONVÁSÁRHELY. :-) Sokan és sokszor összekeverik.
    De a múzeum, a par, a tó, a kastély valóban gyönyörű - minden évszakban. Nemhiába sok esküvői fotózás, szertartás, tanulmányi kirándulás, és filmforgatás színhelye. A témák mind adottak a szigeten, szinte kellékek sem kellenek. A nyarankénti Beethoven hangversenyeknek nem is lehetne méltóbb helye a kis szigetnél a tó közepén.
  • elismerés
  • CBA

    Értékelés 2013. 09. 10. 12:34
    Mindig, minden körülmények között, minden van.
    Széles termékskálájú, jól megközelíthető, sok parkolóhellyel, kedvező nyitvatartási idővel és saját, remek pékséggel rendelkező bolt, kedves személyzettel.
  • elismerés
  • Brendon Gyermekáruház, Budaörs, az M1/M7 közös bevezetőjénél

    Értékelés 2013. 09. 10. 12:41
    Hatalmas területen, hatalmas és gyönyörű áruválaszték. Tényleg minden van, amire csak gondol az ember. Sajnos az árak nem nekem való, de azért néha bemegyek nyálcsorgatni és néha el is csábulok egy-két apróságra. Viszont szoktak lenni jó akciók is, amiket ha sikerül elcsípni, jó áron, minőségi cuccokra tehetünk szert. Pl. Aventes sterilizáló + poharak + cumisüveg szett. Könnyen megközelíthető, sok parkolóhellyel. Brendon kártya is jó ötlet.
  • elismerés