Németh Anita

421224_518675361533483_1909499303_n.jpg

7 értékelés

Pitvar Söröző, Vendéglő, Panzió és Lovagi Étterem

Családias, tájjellegű ételekkel. Közepes árkategória és kiváló kiszolgálás. Céges bulikhoz és családi rendezvényekhez is ideális. Még egy nagyobb helység hiányzik, a pince rész lehetne kicsit nagyobb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Gorza Éva háziorvos

Kedves és felkészült, minden téren tájékozott háziorvos. Évek óta ide járok, nem hiába. Negatívum, hogy néha sokat kell várakozni, de a szolgáltatás színvonala kárpotól. Bátran ajánlom bárkinek, kiváló orvos és segítőkész asszisztanciával rendelkezik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Inán Gyula, dr.Veszelovszky fogorvos - Asclepius Dental Bt

Dr. Vidolovics Ákoshoz járok, aki alapos, kedves és nagyon jó szakembernek tartom. A késő délutáni időpontok pedig jól igazodnak az elfoglaltságaimhoz. A nővér is nagyon kedves és lehet közvetlenül egészségkártyával fizetni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Betti Cukrászda

Régen sokat jártunk ide, a város egyik legjobb cukrászdája volt. Sajnos mostanában már nem mondható el róla. A külső előnyösen változott, viszont a termék, a sütik és fagyik éppen nem. Az ízek már nem a régiek. A kiszolgálás pedig borzalmas. Sajnálom, mert tényleg szerettem ide járni...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Joy Cafe

Nagyon kedves és segítőkész pincérek dolgoznak itt, akik miatt szeretek ide járni. Finom a kávé, nyáron a coctailok és mindig találok valami újat is. Nem utolsó szempont, hogy a plázánál ingyen parkolok és nem kell sietni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fehér Bőrdíszmű

Kedves tulajdonos, aki mindig tud olyat mutatni, ami valóban tetszik is. Kedvező árakkal dolgozik, megfizethető, de nagyon jó minőséget árul. Jobban szerettem a boltot, amikor a Centrum Áruházban volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház

Nagy könyvbarát lévén, néha betérek ebbe a könyvesboltba is. Sajnos az eladók nem igazán ismerik a szakrendet, de magukat a könyveket sem. Néha nem ártana elolvasni párat, hogy ajánlani tudjanak, de ha azt nem, akkor legalább azért, ha egy konkrét szerzőtől keresek valamit, akkor tudja, hogy az szépirodalom vagy pszichológia... A polcok kialakítása is borzalmas, ha leveszek egy kötet, leesik az összes mellőle.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely