Vigh Bence

1800284_10152399271284078_457379246435603696_n.jpg

6 értékelés

SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ I. sz. Szakorvosi Rendelő

Általában körültekintő, alapos munkát végeznek, a várakozási idő viszont indokolatlanul nagy szokott lenni, egyszer 30 perccel a kapott időpont után kerültem sorra, pedig senki nem volt előttem. A kedvesség sem túl nagy erősségük, bár ez adott körülmények között valamennyire érthető.
Mindezekkel együtt a problémáimra mindig találnak megoldást, amit ezúton is köszönök.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trója Ételbár és Kávézó

Szeged legjobb ár--érték arányú gyrosát adják kulturált, kellemes környezetben -- erre utal az is, hogy gyakran alig akad szabad hely. A kiszolgálás ehhez képest gyors; egy sitty-sutty ebéd vagy vacsi ideális helyszíne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Gál Julianna háziorvos

Határozott, bizalomébresztő, de egyben készséges és kedves mind a doktornő, mind az asszisztense, örülök, hogy ő a háziorvosom. A váróterem viszonylag kellemes légkörű, ám gyakran (látszólag indokolatlanul is) nagyon sokat kell várni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dóm Cukrászda

Talán Szeged legfinomabb, legütősebb habos kávéját adják, egy pohárka vízzel, megfizethető áron, akár koffeinmentesen is ugyanannyiért, szinte ugyanolyan ízzel. Igaz ugyan, hogy az utca rém hangos az átmenő forgalomtól, és a hely is sokszor zsúfolt a kis méret miatt, ráadásul a sütemények és a fagyi sem a leges legjobb, amit el lehet képzelni, de a kávé miatt feltétlenül érdemes oda járni, kisebb forgalmú időpontokban pedig kifejezetten hangulatos, már-már idilli kávézásokat/sütizéseket lehet ott megejteni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rizi-Bizi Étkezde

Innen nem nagyon lehet éhesen kijönni, mi már kajásdobozzal járunk, mert van, hogy nem bírjuk itt megenni. A menük változatosak, az ízek megbízhatóak; a legjobb a sült krumpli, a zúzapörkölt és a pulykabrassói (utóbbi mostanában sajnos nagyon ritkán van...). Legérdekesebb kategória (jó értelemben!): a cicvara -- ehhez legalább 2 ember kell.
A sajátos hangulatot a rusztikus terembelső adja. A kellemes étkezéshez az asztalokon mindig ott lévő abrosz, kancsó víz, pohár és szalvéta járul hozzá.
A mosdók ugyan láttak már szebb napokat is, a honlap pedig nem a legigényesebb és van, hogy csak szerdán kerül ki az aktuális heti menü, ezek tulajdonképpen csekélységek a korrekt ár-érték arányhoz képest.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Carpe Diem Teaház

Teljesen más dimenzió, kiszakít a rohanásból, egy időtlen tér. Nagyon kellemes hangulatú, különleges hely, különleges és különlegesen nagy választékkal.
Ugyan a hely nagyon pici, mégsem zsúfolt.
Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely