Kulcsár Emilné Eta

302712_192624837474828_1765311259_n.jpg

9 értékelés

Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

Nagyon udvariasak és türelmesek az eladók. Sajnos ezt nem minden üzletben lehet tapasztalni. Munkájukhoz további türelmet és egészséget kívánok. Többször jártam már ebben az üzletközpontban és mindég kellemesen éreztem magam. Barátaimnak és ismerőseimnek is ajánlottam. Ha a fővárosban járok minden esetben felkeresem és itt vásárom meg amire éppen szükségem van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dagály Strandfürdő és Uszoda

Sok sok éven át a Dagály Strandfürdőbe jártunk fel vidékről a legkedvesebb kolléganőmmel. Abban az időben hét közben nem volt nagy tömeg, élveztük a fürdő adta lehetőségeket. Napozás, úszás, lábaink rendbetétele stb. Sajnos halálával megszűntek ezek a kedves és kellemes kiruccanások.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Vidámpark

Gyerekként jártam először a Budapesti Vidámparkban. Később felnőttként a gyerekeimmel nagyon sokszor. Minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos most ha hallom, hogy Vidámpark nagyon szomorú leszek. Szinte hihetetlen, hogy bezárják. Gondolom, hogy nagyon sokan sajnálják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace

Hajdúszoboszlón születtem és a rokonaim ma is ott élnek. Ha tehetem megyek Szoboszlóra. Imádom a fürdőt, sok szolgáltatást igénybe vettem már. A Hungarospa az egyik kedvencem. A kezelések nagyon magas színvonalon történnek. Köszönet ezért a lelkiismeretes személyzetnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kika

Nagyon szeretünk a családommal Kika Áruházban vásárolni. Olcsón is lehet nagyon jó és hasznos dolgokat kapni. Hatalmas a választék,minden vásárló megtalálhatja amire éppen szüksége van. A termékek nagyon jó minőségűek. Még soha nem csalódtunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Harkányi Gyógyfürdő

Sok éve már, hogy Harkányban jártam és kipróbáltam a gyógyvizét. Nagyon jók voltak a tapasztalataim. Most ajánlottam rokonaimnak. Nagyon jól érezték magukat. Ők is elégedettek voltak a vízzel, a kezelésekkel és szolgáltatásokkal. Elhatároztam, hogy ismét elmegyek pár napra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Béke****

Amikor még SZOT üdülő volt, akkor is csodának számított. Mostanra sokat változott. Minden kényelemmel ellátva, kitűnő ételek, udvarias kiszolgálás, remek kezelések, ragyogó tisztaság. Aki teheti keresse fel, nem fog csalódni. Persze ez Hajdúszoboszló szinte valamennyi üdülőjéről elmondható. Nagyon szeretem, hisz itt születtem, itt élnek a rokonaim, régi ismerőseim.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Európa Antikvárium

Régebben jártam ebben az üzletben jó párszor. A keresett könyvet általában be tudtam szerezni. Ezekhez még nagyon kedvesen ajánlottak mindig. Ezekben sem csalódtam. A mai árak mellett érdemes antikvár üzletekben vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barta Kávéház

Itt kóstoltuk meg a 2016-s ország tortát és fagyiztunk. Nagyon finom volt mind kettő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely