Kurucz Johanna

1238126_579224298781466_717328114_n.jpg

4 értékelés

'De-jó' Ételbár

Ők az elsők akik a kenesei parton kinyitnak. Jó hangulat, szép környezet, barátságos kiszolgálás. Mintha az ember haza járna:-)Könnyen megközelíthető, jó parkolási lehetőséggel rendelkező hely. Sajnos a téli hónapokban nincs nyitva. Hiányzik a településről egy állandóan nyitva tartó hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Piazza Kávézó

Sajnos romlott a kiszolgálás minősége a régi időkhöz képest. A kiszolgáló személyzetről nem tudtam eldönteni, hogy a takarító személyzethez tartoznak, vagy tényleg a pultban dolgoznak. :-( Kicsit rideg, stílustalan hely lett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Amigo Étterem Pizzéria

Barátságos meleg hely. A pizza fantasztikus. Imádom nézni, ahogy a vendég tér felől sütik a pizzákat a kemencében. Jó látni, hogy a műveleteket nem dugják el a vendégek szeme elől. kicsit lelombozó volt, mikor a kiszolgáló személyzet minden tagja, egyszerre nyomkodta a telefonját a vendégek előtt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Degesz étterem

Az akarattyai magas parton egy kiváló étterem. Nagy kerthelyiséggel, el lehet különülni a kisgyermekes vendégektől. Az Ő számukra játszótér és játszó sarok is van. A konyha házias, ízletes és bőséges. A legjobb rántott húst készítik a környéken!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Degesz étterem
Rákóczi út 30, 8172 Balatonakarattya