Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Birkás Józsefné

Vélemények, értékelések (4)

Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Értékelés 2013. 08. 26. 11:26
Már több alkalommal voltam a fürdőben. Udvarias munkatársak fogadtak. Tetszik, hogy kis gyermekkel is élmény a fürdőzés. Ami egy ilyen színvonalas fürdőben kellemetlen, hogy az öltözőben nem találtam a félrevonulásra lehetőséget. Ennek ellenére a fürdő használata magam és családom részére is élmény volt.
  • elismerés
  • Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő

    Értékelés 2013. 08. 26. 11:32
    Több alkalommal jártam a fürdőben. Udvarias a személyzet. Kis gyermekkel is lehet menni. Akadálymentesítés megoldott. Mindenkinek ajánlani tudom. A nagy kánikulában aránylag kevesen voltak, így még élvezetesebb volt.
  • elismerés
  • Hotel Orchidea

    Értékelés 2013. 11. 13. 08:11
    Késő őszi napon jártam itt a családommal. Úgy gondoltuk, hogy megebédelünk, és igénybe vesszük a fürdő szolgáltatását. Az étteremben kedves, udvarias volt a kiszolgálás, a gyereknek akadálymentes étkezés lehetőségét biztosították. Az ebéddel már kevésbé voltunk megelégedve. A választott leves sós volt. Az első főétel egyik szelet húsa nyers, sületlen. A második főétel rántott hala tocsogott az olajtól. A harmadik főételnél nem volt kifogás. Tehát az étel nem a vártnak volt megfelelő, nem jó választás volt. Ezzel eldöntöttük, hogy étkezésre nem fogjuk ajánlani.
    A fürdés viszont a honlapon bemutatottaknak megfelelő volt. Van gyermek medence, mely pozitívum, de kissé hidegnek bizonyult a gyermek számára és nem tette lehetővé a hosszabb tartózkodási időt.
    Mindezek ellenére ajánlani tudom, hiszen nagyon szép környezetben található, gyermek centrikus hely.
  • elismerés
  • Fa-Villa Vendéglő

    Értékelés 2015. 02. 10. 09:18
    Csak ajánlani tudom mindenkinek aki családias hangulatban , gyerekbarát környezetben szeretné családi eseményeit még emlékezetesebbé tenni.
    Bőséges, nagyon finom, házias ételeket, kedves, udvarias pincérek szolgálják fel. A gyerekeknek külön kis játszótér van kialakítva az udvaron.
  • elismerés