Pápai László

Pápai László

24 értékelés

Dreher Söröző & Pesaro Pizzéria

Elég régóta járunk hol pizzázni, hol egyéb ételekért.Nagyon közvetlenek a felszolgálók, az ételek is finomak, az adagok teljesen megfelelnek az elvárásainknak.Mindenkinek ajánlom azoknak, akik szeretnek finomat és sokat enni..Bő választék van, mindenki talál kedvére valót náluk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Vasúttörténeti Park

Remek hely, nagyon szeretjük, és a lányunk is megőrül érte::)) Remélem sikerül megőrizniük az utókornak! Külön köszönet, hogy ki is lehet próbálni jó pár dolgot, teljesen más megvilágításba helyezve azokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

​Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány

Édesanyámnak kerestünk kutyát, és találtunk is náluk.Le a kalappal előttük, úgy kezelik a gazdira váró kisállatokat, mintha az övéik lennének.Rendben, tisztán, szeretetben vannak tartva, ráadásul nincs kötelező tarifájuk,amit ki kell értük fizetni( a környéken sajnos van olyan állatotthon, ahol kifizettetik, de ez csak ott derül ki). Ha jó helyről szeretnétek házi kedvencet, ajánlom őket nagy-nagy szeretettel, és kívánok nekik sok kitartást a továbbiakhoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Noé Állatotthon

Odaadó,állatszerető csapat,akik nem üzleti érdekből csinálják, amit csinálnak.Az állatok is szeretik őket, ez látszik a viselkedésükön,és szerencsére gazdira találva sem okoztak csalódást.Mi egy kutyust hoztunk tőlük, köszöni azóta is jól van. Ajánlom mindenkinek, aki tervezi kisállat beszerzését, látogasson el hozzájuk, nem fog csalódni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rex Kutyaotthon Alapítvány - Állatsziget

Állatszerető csapat, akiknek ez az egyik szenvedélye szerintem. Az örökbefogadott kutyáink egyike tőlük való, teljesen megbízható, amikor hoztuk kisgyerek mellé kellett, és teljesen bevált, pedig nem kis darab a srác::)) Ők fogadták be talált kutyaként, gondozták, nevelték, és szerették. Ajánlom őket mindenkinek, és kívánok sok sikert és kitartást a további munkájukhoz!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fressnapf Érd

Nagyon jól felszerelt bolt, nem találkoztam még olyan termékkel, felszereléssel, ami nincs, vagy másnapra nem beszerezhető náluk. Az eladók segítőkészek, és értik is a dolgukat,nem akarnak lerázni.Részemről 5 csillag jár!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lángosos Sütő

Megerősítem az előttem szólót, valóban általában hosszú sor van a lángossütőnél, nem győzi sütni a lángost! Finom, sokféle lángosuk van, és kedvesek az eladók is. természetesen frissen sütve, így az igazi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Évente egyszer biztosan benézünk a családdal, mindig jó program.A fóka show-t nem szabad kihagyni, de számos program van, ami figyelemreméltó. Gyakorlatilag egész nap el tudunk lenni, persze rendesen elfáraszt mindannyiunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Elevenpark Játszóház

Jó parkolással rendelkezik, tömegközlekedve is jól megközelíthető, előtte áll meg a busz.Össze lehet kötni a bevásárlással, tankolással, sok bolt van a centerben, a játszóház alatt el is férnek::))Terkintélyes méretű, mégis ki van használva.Fel se tudnám sorolni mennyi játék van, és a szülők is el vannak látva míg a gyerek/ek játszanak.Wifi, büfé, újságok, stb..A gyerek végre elfáradt,persze mi is rendesen. Jók az árai,csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erste bank

Pénzt befizetni voltam náluk, már többször is.Sajnos épp ez a fiók esik útba(illetve van még egy, hasonló a tapasztalatom velük is..2(kettő!) ablak volt nyitva, ebből az egyik a pénztár, a másik az ügyintéző..3-an voltak előttem, így vártam 42 percet egy számlára való pénzbefizetéssel..Az ügyintézőnek ezalatt egy (1) ügyfele volt, de avval 10 perc alatt végzett, gondolom megoldható lett volna, hogy a pénztárnak besegít...Mindenesetre csak azoknak ajánlom, akik ráérnek, vagy fáznak odakint, a fűtés rendben volt mindenesetre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely