Kubicza Margo

64950_163499153679353_1422163_n.jpg

7 értékelés

Zala Kemping

Az Írisz bungalóban rendkívül sok bogár volt, és minden olyan lestrapált, rossz ránézni pl. a fürdőszobai padlóra, csaptelepre. Erősen felújításra szorul. Strandolni sem lehet, undorítóan nyálkás, iszapos a talaja. Mások részéről is csak undorodást észleltünk. Erősen gondozásra szorulna a partszakasz is. Eredetileg két éjszakát töltöttünk, de másnap nyúlcipőt vettünk. Ehhez képest elég borsos az ára. 0 csillag lenne...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Harmónia Gyógyászati Centrum és Gyógyászati Bolt

Lökéshullám terápián voltam saroksarkantyúval. A kezelés igen kellemetlen, és fájdalmas, de ezt ellensúlyozta a kedves doktor úr és a kellemes környezet, így ki lehetett bírni. A kiszolgáló személyzet is mindig nagyon kedves és segítőkész volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Morgana P. Szépségszalon

A forradalmi újdonságnak számító melegollós hajvágáson voltam, ez vágáskor beforrasztja a hajvégeket, így ezután nem olyan könnyen sérülnek. Kuponnal mentem, így olcsóbb. Nagyon hangulatos légkör, és kedves kiszolgálás fogadott. És gyorskezűek a fodrászok. Fodrászaton kívül van kozmetika is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kaja.hu - Cybergastro

Már többször jártunk netfüggő gyermekeimmel eme cyber-étteremben. Jópofa helynek találjuk, és mi főleg a szürkemarhájuk miatt megyünk, az nagyon fincsi. Voltunk már kuponnal is, és kihasználtuk az ingyenes diákburgerezést is. Mindig gasztro- és cyberélményekkel gazdagabban térünk haza.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Mindig nagy élmény ide betoppanni, az ára miatt gyakran nem, de évente igyekszünk látogatást tenni. A Varázshegyről csak szuperlatívuszokban tudunk csak beszélni, nagyon örültünk a megépülésének. Egyébként csak az oroszlánok elhelyezésével nem vagyok megelégedve, nekik nagyobb és változatosabb hely kellene, hogy ne legyenek depressziósak. Igazán jó hely még a gyermekeim szerint a játszóház, bár ez sokszor a rossz idő elleni menedék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Shell benzinkút

Folyamatosan alacsony szinten tartják a benzinárakat, alig tér el a dízel árától. Valószínűleg az egyik legolcsóbb benzinkút, és a legjobb, mert minőségi Shell üzemanyagot tankolhatunk. A kiszolgálás is gyors, segítőkész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent István Hotel (Piros Hotel)

Uniós támogatás segítségével javarészt (vannak még jelenleg is felújítás alatt álló szobák) megújult hotel. Közel van a parthoz, egészen a városközpontban. Két gyermekemmel laktunk ott, igen pici szobában, ahol a pótágy egy egyszerű, mindenhol kapható léces (állandóan lepotyogó) vendégágy. A fürdőszobában ülőkád található. A recepción nem ismerik a hotel weboldalán ajánlott szolgáltatásokat (pl. mosodai szolgáltatás). Összekeverik a kedvezményeket, a 13 éves fiamnak fel akartak számolni idegenforgalmi adót, összekeverték más kedvezmény korhatárával. Nagyon oda kell figyelni! Viszont kupont elfogadtak, de a pótágyra nem vonatkozott, így nagyjából egy árban voltak, ami eléggé furcsán vette ki magát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely