Papp Róbert

Papp Róbert

8 értékelés

Tchibo Árkád Budapest

Remek udvarias kiszolgálás. Folyton megújuló érdekes, praktikus és nem utolsó sorban jó minőségű termékek. Nincs meglepetés, mindig hozzák a várt színvonalat. Szeretünk oda járni. Ha csak egy finom kávéra is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Termálfürdő Leányfalu

Van:gyönyörű medence,termál medence, focipálya, kosár palánk , strandröplabda pálya, pin-pong. A táj gyönyörű, körben hegyek, szemben a Fortuna Üdülőház ,de mi nem mentünk a saját strand miatt. Az ételek kifogástalanok! A személyzet közvetlen és barátságos! szép kártya elfogadóhely ! A gyógyvíz hatása páratlan. Nincs olyan hét amikor ne mennénk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rukkel-tó Vízipark

Igazi Paradicsom a vízparti kikapcsolódásra vágyóknak. Legyen az napozás, sima fürdőzés, vagy akár fékevesztett csúszda őrület. Közel Budapesthez, kulturált, tiszta környezet, jól átgondolt elrendezés. Udvarias segítőkész személyzet. Bányató, strand, élménypark egyben. Remek parkolási lehetőség. Csodálatosan tükör tiszta víz! Nekem és a barátaimnak nem jöhet más szóba. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Legyen az egy fiatal pár, vagy egy nagy család. A kikapcsolódás minden formáját megtalálod itt. Remek, a valóságtól nem elrugaszkodott árakon. Nagy gratuláció a tulajdonos(ok)nak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Mit is lehet elmondani egy fürdőről? Hát bizony elég sokat. Hogy milyen tiszta, vagy, hogy gyerek korom óta járok ide a családommal, és még mindig fedezek fel újat az épületen. Ami csoda szép a maga nemében. A víz kiváló és a hangulata semmihez sem fogható. Nem olcsó a belépő jegy ára, de amit az ember ezért kap az igen is megéri a pénzt! A belváros szívében van, mindenhez közel. És ha végeztünk a fürdéssel, levezethetjük azt egy kellemes sétával a ligetben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OMV benzinkút

Számomra nagyon ó helyen van ez a kút. Minden megtalálható amire egy autósnak szüksége lehet. Talán még több is. Sok más kútról hiányolom a magas nyomású kézi mosót. Nagyon praktikus amikor az autós nem akarja lemosatni a kocsit csak a rárakódott port akarja lecsapatni, akár egy 100-asért. Itt mindig kifogástalanul működik ez a szolgáltatás. A személyzet is nagyon segítőkész ha szükség van rájuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Tóth Gyöngyike háziorvos

Életem során a munkám és a hobbim miatt, nagyon sok orvossal és ápolóval volt már dolgom, de hozzá hasonlóan kedves, segítőkész és empatikus Dokival még nem. Mintha nem is orvoshoz mennék. Sokkal inkább olyan mint egy barát. Mindig van az emberhez néhány jó szava és mindig azt nézi, hogy a betegnek mi a jó. Lásd kezelés, vagy gyógyszer felírás. 30 km-ről járok hozzá. Pedig a közelemben több rendelő és kórház is van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Emil Cukrászda

Mit mondhatnék. Rabul ejtő! Mind a látvány ami fogad, mind pedig a kínálat sokszínűsége. Fantasztikus kiszolgálás, mindig teli a látványpult, a helységről pedig süt a tisztaság. A cukrászdák cukrászdája! Még az is választ magának valami finomságot aki egyébként nem szereti az édességet. Bár az édesség nem a megfelelő szó azokra a sütemény költeményekre amiket ott találunk. Pazar! Csak legekben lehet említeni ha szóba kerül. Ha a belvárosban volna, a többi cuki egy hónapon belül kitehetné a csődbe mentünk táblát!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely