Tisztartó Karola

947276_578703275511224_1046909059_n.jpg

8 értékelés

Árpád-fürdő

Nagyon szép lett a felújítás után,hangulatos.Ami nem nyerte el a tetszésemet a masszázs minősége volt,nem ért semmit így akárki tud masszírozni,akár ingyen is.Tettszettek a medencék és a szauna is .kellemesen el lehet itt tölteni pár órát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fehér Galamb1875 Gyógyszertár

Nagyon sokszor jártam már itt,szeretem mert kedvesen bánnak az emberrel,ha bármilyen kérdésem van segítenek az ott dolgozók ,érthetően felvilágosítanak.Én személy szerint csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Évek óta járok ebbe az üzletbe vásárolni.Nem kifejezetten azért,mert szeretem,hanem elsősorban azért mert Polgárdin nem sok élelmiszerbolt található.Ami a bolt mellett szól,az a helyben sütött kenyér,azt csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nemzeti Dohánybolt

Rendszeresen vásárolok a boltban.Kedvesen bánnak a vásárlóval,udvarias kiszolgálásban volt csak eddig részem.Nem kell órákig sorban állni függetlenül attól,hogy mikor ,a melyik napszakban lépek be az üzletbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

jó helyen található,könnyen megközelíthető ezért szeretek ide járni.Átlagban mindig meg tudom venni.azt ,amit szeretnék.Az önkiszolgáló kasszát nagyon szeretem mert ott hamarabb végzek a bevásárlással,mintha sorba állnék a hagyományos kasszáknál.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alba Plaza Bevásárlóközpont

Régebben sűrűn megfordultam a Plazaban,de az utóbbi időben egyre kevesebbet járok oda.Nem biztonságos tele van kétes kinézetű alakokkal akik egész nap ott ólálkodnak.Ha elfárad az ember nem tud hova leülni kevés az ülőalkalmatosság.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Shiva üzlet

Olcsó üzlet,nagy választékkal,kedves eladókkal.Kultúrált hely,mindenki találhat a stílusának ,pénztárcájának megfelelő ruházati terméket.Szeretek itt vásárolni.A család többi tagja is szívesen vásárol itt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely