Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

S. Attila

Vélemények, értékelések (19)

Hotel Európa***

Értékelés 2013. 08. 26. 09:08
A szálloda kinézete igényes, felszereltsége és szolgáltatásai tökéletesek. A szoba modern, elegáns hangulatú. A minibár viszont a hűtőben elhelyezett 0,5L-es ásványvízekben kimerül, melynek darabja 100Ft. Sajnos a szoba takarításában nem jeleskedtek. A tükör újlenyomatos és maszatos volt, a padlón állt a por. A törölközőket viszont két naponta cserélték és a szemetet is ekkor vitték el. Nagyon tetszett, hogy a szálloda minden szolgáltatását igénybe lehetett venni ingyenesen, a masszázson kívül. Így van lehetőség kerékpárt kérni, ping-pong-ozni, billiárdozni, internetezni, TV-zni. A szobák légkondicionáltak. A kiránduláshoz még térképet is kaptunk. Az étteremben az idősebb pincér igencsak kinézte a vendégeket: "miért jönnek ide" gondolatot lehetett leolvasni róla mindig. Szóval az éttermi kiszolgálás többnyire ellenszenves volt, viszont a fiatalabb pincérek jó fejek voltak. Az étel nagyon finom volt, bár reggel a későn kelőknek már nem minden jutott, de a választék így is bőséges volt. Az étterem egyébként a szálloda mellett van. A szálloda hátamögött van egy zárt, a szálloda vendégeinek ingyenes, parkoló, majd emögött közvetlenül a strand található. Az erkélyek erre néznek, aminek egy hátránya volt, hogy a strandról szinte folyamatosan hangos zene szólt. A szálloda recepciója nagyon furcsa. Olyan érzésem volt, hogy mindkét recepciós a Marsról jött. Az idősebbik hölgy kifejezetten zavarba jött, ha odamentünk kérdezni tőle valamit. A fiatalabbik pedig úgy magyarázott, mintha mindenki értelmi fogyatékos lenne rajta kívül. Ez utóbbi ezt leszámítva nagyon rendes és segítőkész volt. Egyszóval a szálloda vendéglátása szinte =0, de a szolgáltatások és a környezet nagyon jó. A közelben nincs túl sok látnivaló. Érdemes megnézni a Tüsketavat, ez van a legközelebb, aztán az Szigeterdő parkot. Ezenkívül van még néhány unalmas múzeum, ahova nem mentünk el és a strand. Egyszer érdemes megnézni ezt a helyet!
  • elismerés
  • Gunaras Gyógyfürdő - Dombóvár

    Értékelés 2013. 08. 26. 09:28
    A fürdővel szemben nagy elvárásaink voltak, hiszen e köré épült Dombóvár turisztikája. Egy napot szántunk fürdőzésre, elég is volt. A parkoló felől, hátul, csak a strandra, a külső medencék használatára is lehet jegyet váltani, ami néhány száz forinttal olcsóbb, mintha a szaunákat és a beltéri medencéket is igénybe vennénk. A strand rendezett, szép környezetben van. Tiszta volt mindenhol. A medencék választékával sem volt problémánk. A csúzda, ami ingyenesen használható, csak időnként működött, és akkor se az összes. Bőven volt hely leteríteni a plédet. Éjszakai fürdő kiszámíthatatlan, hogy mikor van. Bár a fürdő honlapján fel van tüntetve, mi egy hét alatt ilyet nem tapasztaltunk. A strand büféjében a kiszolgálás jó, finom az étel, és nem drága. A strand pénztáraiban kedves a kiszolgálás, bár a viccelődést nem értették... Ha valaki csak a fürdő miatt menne Dombóvárra, akkor szerintem válasszon más helyet, mert sokkal színvonalasabb fürdőket lehet találni az országban ugyanennyi belépőjegyárért. Több napos nyaralás esetén viszont érdemes kipróbálni.
  • elismerés
  • Gasthaus Panzió

    Értékelés 2013. 08. 26. 09:49
    A panzió a Szalajka-völgy bejáratánál található. Innen indul ki az élet. A közelben lovaglási lehetőség, kisvasút, és a völgy sok-sok látnivalója teszi gazdaggá a pihenésünket. Unatkozni biztos nem lehet itt, még télen sem. Meglepő volt számomra, hogy szilveszter előtt is nagy élet volt a környéken. A kilátó sajnos télen zárva volt, de volt helyette sípálya. A panzió minden igényt kielégít. A szolgáltatások között van internet, TV, és egy nagyon hangulatos étterem, aminek a kis ablakain beszűrődő reggeli napfény, és a kandallóban pattogó tűz különleges, nyugodt hangulatot ad. A kiszolgálás olyan, hogy minden vendéglátóhely ide járhatna tanulni! Az ételek nagyon finomak. A szálláshoz tartozó plusz szolgáltatások - csomagtól függően - valóban emelik a szállás értékét. Így az ár-érték arányt tekintve tökéletes választás. A szobák tisztasága kiválló. Nagyon jó élményekkel jöttünk haza, és akinek ajánlottam szintén ugyanilyen érzésekkel, feltöltődve érkezett vissza. Mindenkinek ajánlom! Biztos, hogy viszatérő, rendszeres vendég leszek!
  • elismerés
  • Gasthaus Panzió

    Értékelés 2013. 08. 28. 09:47
    Testvéreimmel töltöttem el itt egy hosszú hétvégét 2012. decemberében. A csodálatos környezet télen is hatalmas élményt nyújtott, ezért viszonylag nagy életre számíthat az, aki ide látogat a hidegebb hónapokban. A Szalajka-völgy hangulatát és szépségét nem lehet leírni, ahogyan a rengeteg látnivalóét sem. A panzióban fantasztikus a kiszolgálás. Igazi családias vendégszeretet fogadott minket, ami mindvégig meg is maradt. Az étteremben nagyon finom és különleges ételek vannak. A téli napokban a kinti hideget és a gyönyörű tájat kandallóban pattogó tűz mellől csodálhatjuk. A szoda, és az ágynemű tiszta volt, ahogyan a panzió többi része is. Az igazi vendégszeretetnek köszönhetően biztosan visszatérő vendégek leszünk. Úgy gondolom, hogy sok vendéglátós mehetne ide tanulni. Feltöltődve, és nagyon kellemes élményekkel tértünk haza. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a helyet!
  • elismerés
  • Margit Henrietta fodrász

    Értékelés 2013. 08. 29. 17:36
    Igazi mesterfodrász, hatalmas gyakorlattal, mindig precízen vágja a hajamat, és nagyon gyorsan teszi mindezt. A hajviseletre vonatkozó javaslatait mindig az egyénnek megfelelően alakítja ki, fontos számára az, hogy jó munkát adjon ki a kezei közül. Lelkiismeretesen végzi a munkáját. Férfi és női hajat egyaránt vállal.
  • elismerés
  • Narancs Gyógyszertár

    Értékelés 2013. 08. 29. 17:43
    Nagyon szeretek ide járni, bár szerencsére ritkán van szükségen gyógyszerre. Mivel fontos számomra az egészséges életmód, ezért sok más terméket is szoktam vásárolni. Ami nagyon tetszik ebben a gyógyszertárban, hogy mindig nagyon kedves a kiszolgálás, érdeklődnek a betegek hogylétéről, és végül, de nem utolsó sorban hatalmas szakértelemmel rendelkeznek az eladók. Ez nem csupán a gyógyszerekre vonatkozik, hanem a gyógynövényekre, és egyéb kiegészítő egészségügyi termékekre. Bátran fordulhattok hozzákjuk az adagolásokkal kapcsolatosan is, és ha esetleg valami nem lenne készleten - ami egy alkalommal fordult elő - akkor néhány órán belül, de legkésőbb másnapra beszerezték.. Mindenki fordulhat hozzájuk bizalommal!
  • elismerés
  • Auchan Kecskemét

    Értékelés 2013. 08. 30. 11:02
    Azért szeretek ide járni, mert barátságos és igényes környezetben vásárolhatok. Kevés a rossz minőségű termék, sőt az Auchan saját márkás termékei szinte lefedik a teljes háztartásban használt termékkört, és nagyon jó minőségűek. Az áruház ezenkívül kedvező akciókat is szervez, és nagyon rugalmasak az áruhitel konstrukciói. Az Auchan kártyások ingyen hitelhez, és 6%-os kedvezményhez juthatnak bizonyos esetekben. Van lehetőség a termékgarancia kiterjesztésére, aminek a plusz költsége belevehető az áruhitelbe. A termékválaszték széles, és igazodik a trendekhez valamint a vásárlói igényekhez. Ezért mindig friss, aktuális trendnek megfelelő áruválasztékot találok. Az Auchanban nagyon szimpatikus, hogy nem csak beszél a fenntartható fejlődésről, a társadalmi felelőségvállalásról, hanem konkrét lépéseket is tett ezekért. Támogatja a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását áruházaiban, a látás- és mozgássérültek segítséget kérhetnek a vevőszolgálati pultnál a vásárláshoz. Több millió forinttal támogatja az SOS gyermekfalut és a Szimbiózis Alapítványt. A környezetvédelemben pedig úgy vesz részt, hogy vissza lehet váltani a üdítős/sörös dobozokat, le lehet adni a használt elemeket, és részt vesz a szelektív hulladékgyűjtésben. Ezenkívül környezetvédelmi projektekben is részt vesz, mint például a Budapest 18. kerületi pakuramentesítés, és áruházai építésénél is használ megújuló energiaforrásokat.
    Mindeközben a vásárlókkal is van ereje törődni nyereményjátékokkal, ahol welness hétvégéket, autókat és más értékes nyereményeket sorsolnak ki.
    Az Auchan egy olyan multinacionális vállalat, aki nemcsak munkát teremt, és nem azért van itt, hogy kihasználja a munkavállalóit, hanem ténylegesen tesz a környezetért, a társadalomért és a nagyszerű vásárlói élményért!
  • elismerés
  • Házi Rétes Kft.

    Értékelés 2013. 08. 30. 11:15
    A Házi Rétes kft. évek óta, a nevéhez hűen, ízletes, nagyon finom rétesekkel várja vendégeit széles választékban. A rétesek nem tartalmaznak semmiféle mesterséges anyagot, hiszen régen sem használtak készítésükhöz adalékanyagokat. A természetes, házias ízek a régkor hangulatát hozzák el a rétesekben mai modern korunkba.
    Mindezt megfizethető áron. Ezért mindenkinek javaslom, hogy a Fornetti helyett, ami tele van ízfokozókkal és mindenféle adalékanyagokkal, inkább házi rétest vásároljon a családjának reggelire a kakó vagy kávé mellé.
    A mosolygós kiszolgálás pedig feldobja az ember napját! Így garantáltan jól indul a napom, aki még nem járt itt, mindenféleképpen próbálja ki!
  • elismerés
  • New York Nyelviskola

    Értékelés 2013. 08. 30. 11:35
    Ez a nyelviskola tényleg a hallgatókért van. Ez nem csak szóban történik meg, hanem folyamatosan figyelik a hallgatók igényeit, és igyekeznek rugalmasan mindent megtenni a hallgatókért. Így ha nem megfelelő a terem, akkor keresnek egy olyat, amilyenben jól érezzük magunkat. Mindenről időben tájékoztatnak, van lehetőség pótórákra is a tanfolyam ideje alatt, ha valaki lemaradt volna valamiről. A tanárok kivállóak, tényleg jól beszélik a nyelvet, bár nekem csak az angol nyelvről van tapasztalatom. A tanfolyam pörgős, és nagyon gyorsan elszalad minden alkalommal az a néhány együtt töltött óra. Ez az első nyelvtanfolyam, ahol úgy érzem, hogy a végén végre sikerülni fog a nyelvvizsgám, mert a csoport egy szinten van, és nagyon jól tudunk haladni. Persze ez a tanár logikus, és jó magyarázatának is köszönhető. Sok évnyi angol tanulás után itt állt össze az angol nyelvtanban használt 12 igeidő lényege, és több más dolog is pontosításra, megértésre került.
    Nagyon kedvesek mindenkivel az érdeklődéstől a beiratkozáson át a tanfolyam egész ideje alatt. Én már lassan be fogom fejezni ezt a tanfolyamot, de ide szívesen járnék máskor is nyelvtanfolyamra. Ha már sokat csalódtál a nyelviskolákban, mert nem azt kaptad, amit vártál, vagy amit megigértek, akkor javaslom, hogy próbáld ki a New York Nyelviskolát Kecskeméten!
  • elismerés
  • Házi Rétes Kft.

    Értékelés 2013. 08. 30. 13:00
    Ha az igazi, régi korok házias ízeire vágysz a mai modern világban, akkor mindenféleképpen kóstold meg a házi réteseket. Mindenféle adalékanyag, és tartósítószer nélkül készített réteseik nem csupán ízletesek, hanem egészségesebbek is mint a Fornettis sütik. Nem utolsó szempont, hogy az ára is kedvező.
    Nagyon sokféle rétes közül válogathatunk, nekem a kedvencem az almás, de van mákos, meggyes is. A finom rétesek mellé mosolygós kiszolgálást is adnak, így igazán jól indul az ember napja! Próbáld ki Te is!
  • elismerés