Edina Gulyás

375597_3467882375192_1595976215_n.jpg

8 értékelés

Erste Bankfiók

Ügyfélbarát bankfiók, udvarias, szakmailag igényes alkalmazottakkal. Családias hangulat, segítőkészség, ezek azok, amiket minden egyes alkalommal tapasztalok, ahányszor csak intéznem kell valamit. A szolgáltatásaik is nagyon jók, ajánlani tudom mindenkinek a bankot is és Őket is. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ristorante Collegno Étterem

Viszonylag gyakori vendégeik vagyunk helyben és Sárospatakon is. Udvarias alkalmazottak, finom és elérhető áron kínált ételek jellemzik őket. Az éttermek tiszták és hangulatosak, jó helyen vannak. Házhoz is szállítanak, több módon is lehet fizetni, általában nem kell sokat várakozni. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Börtönmúzeum

Egyedülálló az országban. Az érdeklődők elég átfogó képet kaphatnak a magyarországi büntetés-végrehajtás múltjáról és jelenéről. Nagyobb publicitást érdemelne, mert leginkább szakmai körökben ismert. Remek időtöltés és jó élmény a témában érdekelteknek és laikusoknak egyaránt. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zemplén Levéltára

A történelmi Városháza épületén belül helyezkedik el. Falai között visszalépünk pár évtizedet, évszázadot. Régi kincsek lelőhelye, nagy értékű és ritkaságszámba menő iratok tárháza. Szakdolgozathoz kutattam, nagyon segítőkészek voltak. Időutazáshoz kiváló, de nem osztálykirándulás kötelező elemeként tárnám a gyermekek elé, hanem elérném játékos tanítással, hogy ők maguk érdeklődjenek. Megéri a fáradságot! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Hegedűs Jolán gyermek háziorvos

Szerintem a legjobb gyermekorvos, akit valaha ismertem. Nem azért, mert a Mi gyermekünkhöz is Ő jár, hanem mert jó diagnoszta, imádja a gyermekeket, el tudja érni, hogy ők is csodálattal nézzenek rá, és ne sírva-ordítva-toporzékolva történjen egy vizsgálat, vagy egy oltás beadása. Örülünk, hogy még praktizál, reméljük még sokáig így is lesz. Nagyon szeretjük a Doktor nénit! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Palacsintaház Étterem

Kicsit eldugott helyen van, de megéri bolyongani. Az ételek ár/érték aránya több mint megfelelő. Hangulatos és családias légkör jellemzi. Bőséges ételválaszték, hatalmas adagok, és valódi ízorgia. Viszonylag sokat kell várakozni, de nem hiába. Mindenkinek ajánlani tudom a helyet, szerintem rajongóvá tesz már az első látogatás. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Rácz Ernő szülész-nőgyógyász

A környék legjobb szülész-nőgyógyásza. Régóta praktizál, hatalmas tapasztalattal rendelkezik, tiszteletre méltó munkásság áll mögötte, kiváló szakember. Magánrendelése is van, rengeteget dolgozik, mindig lehet rá számítani. Megbízható. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Palacsintaház Étterem
Mélyvölgy u. 212., 3530 Miskolc