óvári Zoltánné

óvári Zoltánné

7 értékelés

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Idén nyáron ismét itt kötöttünk ki és ismét nem csalódtunk. Tágas tiszta, mindenki megtalálja a számára megfelelő medencét.Az informálódás könnyű,jó programok ,család barát strand megfizethető árakkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Hajdúszoboszló

Mi hosszú évekig jártunk ide. Nagyon szép ,nagyon nagy ,és az egész családnak felüdülést nyújt. A csúszdákat imádták a gyerekek. A medencék tágasak és tiszták. Az éttermek is megfizethető áron dolgoznak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Büki Gyógyfürdő - Bükfürdő

Sajnos idén nyáron sikerült megtapasztalni ,hogy milyen is a büki élményfürdő és strand. :-( Személy szerint nem tetszik 3 gyerekes anyuka lévén elvártam volna hogy a kinti strand részen lévő 2 pancsoló medence közül ne csak 1 működjön és az is olyan hideg vízes volt hogy az1 éves lányomat nem tudtam beletenni.Majd mikor megnyitották a másikat az meg olyan volt mint szardíniás doboz ,hiszen minden normális szülő abba hozta be a gyerekét a fagyasztó helyett.Ez a strand nem a családosoknak hanem a nyugdíjas korosztálynak készült még x évvel ezelőtt és nem igazán család barát .Arról nem is beszélve hogy a bejutás egy tragédia volt és a 3 alkalmazottból akikkel kapcsolatba léptünk kettő bicskanyitogató modorral rendelkezett. Sok helyen jártam már az országban de ilyen strandon még nem voltunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Napsugár Játszópark

3 csemetém van és hát ez.az a hely ahol elengedhették magukat .A kinti környezet ugyan még alakulóban van de már most létszik hogy nagyon szép lesz ha teljesen elkészül.Maga játszóház az pedig remek.Kicsik nagyok megtalálják a korosztályuknak való játékot,de ha a nagyok közé egy kicsi bekeveredik akkor sem tragédia hiszen meg férnek egymás mellett a nagy tér miatt.De nem csak a gyerekek érezhetik jól magukat hanem a felnőttek is.Vagy ha nem játszanak a felnőttek a gyerekekkel akkor kényelmes kanapék állnak a rendelkezésükre ahonnan szemmel tarthatják a csemetéiket.A belépő ára teljesen megfizethető és egész napra szól,de ha valaki ki szeretne menni és később visszajönne akkor sem kell újból jegyet váltani.Egész napos családi élmény kicsitől a nagyig.Csak ajánlani tudom bárkinek.Ha vissza megyünk Bükre akkor ide biztos megint elmegyünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Roberto Cukrászda

Hát nálunk elég nagy a család, és ezáltal sok szülinap is van. Mi mindig innen rendeljük a süteményeinket ,tortákat, hiszen mindig friss finom és nem spórolnak semmivel.A kiszolgálók kedvesek. Örülök hogy van egy ilyen cukrászda tatabányán. Köszönöm Roberto cukrászda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Molnár Enikő háziorvos

Még fiatal lányként kerültem a Doktornőhöz, és azóta sem bántam meg a választást.Bár én nem vagyok egy tipikus orvoshoz járó,de ha mennem kell akkor szívesen teszem még ha beteg is vagyok. Toleráns a betegekkel kedves, figyelmes, türelmes ami a mai világban már ritka.A munkáját odaadással végzi.Nem utolsó sorban megemlíteném kedves asszisztensét Marikát aki szintén kedves és segítőkész.Örülök hogy öket választottam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ságvári Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Ide jár a 3 csemetémből kettő és nem állítom hogy nem voltak össze zörrenések gyerekkel vagy tanárral,de ilyen hol nincs. A pedagógusok zöme kedves és korrekt. Az igazgató asszony határozott és magabiztos. Az iskola szépíti magát szépen lassan.Az oktatással meg vagyok elégedve,viszont több olyan programot kéne szervezni a gyerekeknek ami kizökkenti őket ebből az örült rohanásból.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely