Takács Szilvi

602741_413425658735017_2060364836_n.jpg

6 értékelés

Salibár Étterem

Kicsi, de barátságos, egyedi hangulatú, tiszta étterem. Kizárólag szárnyas húsból készült és vegetáriánus ételek modern, egyéni, máshol nem tapasztalt módon elkészítve, gusztusosan és bőségesen, fantáziadúsan tálalva. A személyzet készséges és udvarias. Az árak a minőséghez és a mennyiséghez képest egyáltalán nincsenek elszállva. Aki egyszer kipróbálja, biztos visszatér oda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Minaret Étterem

Az étterem nyugodt, hangulatos, a város zajától elhatárolt környezetben van, mégis a belváros szívében. A kerthelyiség elbűvölő mediterrán hangulatú. Az étterem belül meghitt, régi idők hangulatát idézi. Az ételek nagyon ízletesek, színvonalasan elkészítve és tálalva. Az árak kicsit magasabbak, de az élmény kárpótol. Egyszer-egyszer megengedhető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bagolyvár Vendéglő

Az étterem legnagyobb varázsa az elhelyezkedése, festői környezetben, csodálatos panorámával a teraszról. Érdemes jó időben odamenni, hogy innen evés közben élvezhessük a kilátást, és friss levegőt szívhassunk. Mindemellett az ételek íze is tökéletes, még nem csalódtam. Igaz az árak is felső kategóriásak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Krúdy Vendéglő

Az étteremnek a hangulata tetszett. A berendezés, a dekoráció, a zene. Amikor voltam, a szakács nem volt a helyzet magaslatán. A rendelt étel nem helyben készített volt, felismerhető volt a szupermarketekben készen, fagyasztva vásárolható sajttal, sonkával töltött hús. Ez kiábrándító volt. Ha ez változna, akkor igazán jó ételekkel egy szuper hely lenne. Van benne fantázia.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Művész Presszó

Retró hangulatú és berendezésű söröző. Különlegessége, hogy valódi kézműves söröket kínálnak, mindenféle ízesítéssel. A retró hangulat ellenére a fiatalok is szívesen összejönnek itt esténként. Amikor én voltam, mindig tele volt. Igaz, hogy ezek a sörkülönlegességek drágábbak, mint a tömeggyártott társaik, de néha ennyi kell az életben. Úgy kell felfogni, hogy ennyit megérdemlünk magunktól:) Egy itt eltöltött este a barátokkal biztos kellemes élmény.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zenit Hotel

Igazi ellazulás, nyugalom és kikapcsolódás azoknak, akik a festői északi Balatonpartot nem csak nyáron szeretnék élvezni. 4*-os szálloda modern stílusban, ennek ellenére mégis megvan a hangulata, és van benne valami családias. Ami pedig felteszi az egészre a koronát, az a hotelben található Bock Bisztró, ahol mind az ételek, mind a kiszolgálás minősége egyedülálló, és a legeslegjobb éttermekkel vetekszik. Az igazán ínyenc emberek sem fognak csalódni. (Bock minőség:))

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely