Bubenkó Tamás

Bubenkó Tamás

7 értékelés

Barlangfürdő Miskolctapolca

Az első látogatásom során csak a belső rész volt nyitva, azonban nagy erőkkel készültek a nyárra és karbantartás folyt a külső részen, azonban nem volt nagyon zavaró. A belső rész pedig egy egyedülálló élmény volt a barlangban lévő vizes helyei miatt. A római csarnok egy kellemes relaxációs hely is, amikor kevesen vannak és nem beszélnek, mert eléggé visszhangos, de a tetején lévő csillagok és a középen kör alakban lévő ülőalkalmatosság számomra egyedüli volt. Továbbá érdekes volt még az állatfej formájú dögönyöző is, ami elég szép munka.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Miskolc

Eddig egy kondigépnél segítettek nekem a kiválasztásban, azóta egy futópadot, szobakerékpárt is vettem náluk és eddig még minden működik. Barátságos kiszolgálás és segítőkészség fogadott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kemény Dénes Városi és Sportuszoda

Ár-érték aránynak megfelelő, magas minőségű uszoda, melynél megértő, segítőkész emberek és tisztaság fogad. Mindig élvezet oda járni úszni. Igaz gyakran edzenek, így előfordul olyan időszak, amikor 1 pályán 4-en is vagyunk, de még így is megoldható, hogy zavartalanul tölthessünk el 1-2 órát úszással

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Istók László fogorvos

Nekem nem volt gondom még azzal, amit ő csinált a fogammal. Mondjuk érdekes volt, hogy 2 művelet között az asszisztens feltakarít, wc-t tisztított még 2 éve és utána jött beasszisztálni a nyálelszívót a számba. Egyedül a szüleim panaszkodtak, hogy a műfogsorhoz inkább ne nyúlt volna, mert azóta csak bajuk van vele.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Blaga Izabella háziorvos

Segítőkész, kedves, aranyos hölgyről beszélek, aki rendelkezésünkre áll, amikor kell. Csak ajánlani tudom. Eddig bármilyen problémával kerestem fel, mindig felelősségteljesen kezelt és vizsgált meg. Problémáim nem voltak vele kapcsolatban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bakos Margit fogorvos, Miskolc

A jelenlegi fogorvosom és eddig bármilyen problémám volt, mindig sikerült megoldania. Nagyon kedves és türelmes ember, aki nagyon oda figyel a munkájára. Kellemes a légkör is, csak ajánlani tudom bárkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Miskolctapolcai Kalandtúra Park

Tavaly voltam ott és nem lehet panaszra okom. A biztonságra kifejezetten figyeltek. Közepes pályán mentem, de egyáltalán nem volt nehéz. Könnyen teljesíthető pálya volt egy szép környezetben az erdő szélén. Egy kis sétával bármelyik parkolóból elérhető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely