T. Ildikó

25537_101259709916241_2811166_n.jpg

12 értékelés

Evangélikus Szeretetház, Győr

Dolgozót is és bent lakót is ismerek. Eddig csak pozitív véleményt hallottam. A szeretetház az evangélikus templom közelében található, templomba menet-jövet találkozunk olyan idősekkel, akik ott laknak, köztünk több ismerőssel megállunk, beszélgetünk. Az idősek, ha még viszonylag jó is az egészségi állapotuk, de már nem akarnak családjuk terhére lenni, szívesen költöznek ide. A dolgozókról csak jót hallok (van olyan idős, aki kimondottan ragaszkodik egy-egy ápolójához). Úgy vettem észre, az intézmény erre is tekintettel van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Pepe Pizzéria

Az éttermükben még nem ettem, arról véleményt nem alkothatok. Ugyanakkor ha pizzarendelésre kerül a sor, mindig tőlük rendelünk. Nem a legolcsóbbak, de szerintem a pizzák teljesen korrektek. A tészta nekem kimondottan ízlik, a feltétek is korrektek. Sőt. Nem az a 80% tészta 20% feltét arány.... mint a legtöbb, olcsóbb házhozszállítós pizzériát jellemzi, hogy jó vastag tésztát megszórjuk némi sajttal meg valamivel..... Ha csirkemájas pizzát rendelek tőlük (ami az egyik kedvencem) akkor az meg van rakva csirkemájjal. És ha nem erőspaprikát kérek rá (mert eredetileg ez azzal van), hanem simát, akkor úgy csinálják minden plusz felár és egyebek nélkül. Általában szólnak hogy 40 perc a kiszállítás de eddig még mindig legkésőbb húsz percen belül kiérkezett a friss meleg pizza. Sőt, rendeltünk már tőlük salátát, készételt is, az is korrekt volt. Nem tudom, hogy az étterem hogy működik, nem jártam ott, de az előző eléggé negatív vélemény alapján azt szűröm le, hogy a Don Pepe még mindig a házhozszállításra koncentrál erőteljesebben - gyanítom ez is megy nekik jobban. Ettől persze még ha van étterem rész is, azt is normálisan kellene üzemeltetni, nem másnapos húsokat tálalni, légymászta kajákat.... Amúgy egyszer egy szakács ismerősöm mondta, hogy a legjobb étteremnek is ha bemennél a konyhájába, soha többé nem ennél ott..... :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nádor Vendéglő

Ha tehetjük, itt ebédelünk. Nem csak hétköznap, szombat-vasárnap is tele van, úgyhogy aki helyet szeretne, érdemes dél előtt érkezni. Sajnos jelenleg túl messze dolgozom és rövid az ebédidőm hogy megforduljak, de sok ismerősöm, akiknek 1 órás ebédidejük van, képesek a város túlsó feléről is eljönni ide kocsival ebédelni. A pincérek kedvesek, udvariasak. Az ár korrekt, a menük is éppen olyan finomak, mintha az étlapról ennék. Azzal vigasztalom magam, hogy mióta ugyanaz a tulajdonosa a Nádor étteremnek és a belvárosi Szalai étteremnek (a menü is ugyanaz), hétköznap a Szalai étteremben ebédelek, ha egy szombati bevásárlós napunk van és már nem jut idő főzésre, akkor pedig a Nádor-ba ugrunk be enni. Nekem egy étteremnél épp annyira fontos hogy az étel finom legyen, mint az, hogy a pincérek udvariasak, gyorsak, kedves a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom bárkinek, főleg amíg még jó az időjárás, hiszen így a teraszon is élvezhető az ebéd. A Nádor étterem ebédidőben annyira népszerű, hogy szinte csak az "ebédltetésre" álltak át, azaz vigyázat! Minden nap csupán 3 óráig vannak nyitva. Aki azonban egy finom vacsorát szeretne elkölteni, az sétáljon a belvárosba a Szalai Vendéglőben megteheti. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szilágyi Hajszalon

Több fodrásznál megfordultam már Győrben, mi nők azt hiszem kellően kényesek vagyunk az ilyesmire... Bizton állíthatom, hogy Szilágyi Gábor a város egyik legjobb mesterfodrásza, ha nem a legjobb. Kreatív, tud újat csinálni (sokaktól hallom hogy hiába mondja a fodrászának hogy most egy kicsit másképp vágja le a haját, a végeredmény ugyanaz a frufru és fazon lesz...) és ami a lényeg: ha azt mondom hogy 2 cm-t vágjon, akkor annyit vág.... :) Ez ugye akinek hosszú a haja, annak lényeges, ha növeszted a hajad és csak igazítani szeretnél aztán a végén alig marad valami a hajadból.... Az évek során többször volt hosszú hajam, majd rövid, újra megnövesztettem és újra levágattam. A hosszú hajtól való megszabadulás mindig tépelődéssel jár de csak rá mertem bízni ezt a feladatot, mert tudtam hogy a végeredménnyel elégedett leszek...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Astro Tea & Coffe

Finom teák (Mandala), kedves kiszolgálás, családias hangulat. A sportkedvelőknek kivetítőn kávé, tea (esetleg sör) mellett szurkolás. Nekünk lehetőség egy kis beszélgetésre, összejövetelre, egy finom kávékülönlegességre, télen egy forró teára... Hmmm....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mod Számítástechnikai Kft.

Számítógépünket náluk vásároltuk már jó pár éve. Gyors, precíz kiszolgálás, informatikai "zsenialitásunknak" köszönhetően kértük a gép helyszíni beállítását, programok telepítését, stb. stb. Teljesen elégedettek voltunk mindennek, Eddig szerencsére egyszer akadt egy kisebb probléma a géppel (az is egy viharnak köszönhetően, nem pedig a gép hibájából), bevittük, pár nap alatt kicserélték az alkatrészt és javították, beállították a gépet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Máté Csongor

Alapos orvosnak ismertem meg, bár még csak rövid ideje a körzetünk háziorvosa, miutána előző orvosunk nyugdíjba vonult. Pontos, időben érkezik, sőt, sokszor előbb elkezdi a rendelést ha már megérkezett. Első alkalommal is rögtön igyekezett megismerni a betegeit, ki milyen kórságban szenved, milyen gyógyszereket szed, biztosan jó-e az neki, stb. Ez azért sem mindegy, mert rengeteg idős beteg van, a rendelési idő néha rövid és bizony míg a nyugdíjasok lehet hogy ráérnek várakozni (bár sokszor ez sem jellemző), addig a munkába igyekvő, onnan elkéretzkedő ember sietne... Évek hosszú során ugyan már megszoktuk a rendelési időt, de javasolnék legalább egy olyan napot a héten, amikor délután 5-6 óráig is rendel vagy reggel 7-től kezd, hogy azok a dolgozók, akik 8-4ig vagy 9-5ig dolgoznak, azok is el tudjanak menni gyógyszert iratni, egyéb ügyeiket elintézni, amikor egyébként nem betegek vagyunk csak kénytelenek vagyunk felkeresni a háziorvost. Sok ismerősöm mondja hogy náluk az orvos heti egyszer rendel olyan időben, hogy el tud úgy menni, hogy ne kelljen a munkából emiatt hiányoznia vagy szabadságot kivennie ha pl jogosítványt kell hosszabbítani vagy ilyesmi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szőcs József fogorvos

Nagyon jó fogorvos, bár megkéri az árát! De bátran be merek ülni a kezei alá és szépen dolgozik. Neki köszönhetem hogy nincs amalgán tömésem, ugyanis sok-sok évvel ezelőtt, még tiniként anyu vitt el hozzá először, akkor még magánrendeléseken is előszeretettel használták, ő már akkor is csak porcelántöméssel dolgozott, tőle hallottam először hogy mérgező és ő mindenkinek kicseréli... Nem véletlenül nehéz bejutni hozzá az árak ellenére is....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Madmoud Mortada háziorvos

Gyógymód: igyon vizet.... Azért szédül mert kevés a folyadékbevitel... (többszöri telefonálás és könyörgés után, hogy ugyan már jöjjön ki és nézze meg a nagymamát) Későbbi diagnózis a győri kórházban: agyi infarktus. Jobboldali teljes bénulás, neurológus: miért nem előbb hozták be? (Mert a háziorvos nem utalta be előbb, mondván, úgyis visszaküldök a kórházból.) Akkor volt hajlandó mentőt hívni, mikor másnap már a saját szemével látta hogy a mama húzza a lábát és valóban alig tud menni és nem tudja a jobb kezét emelni..... Még két évig szenvedett fekvőbetegként... Köszönjük...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fehér Akác Étterem

Nagyon jó étterem a 81 főút mellett Pér község határában, Győrhöz közel. Rengetegen járnak ki Győrből és a környékről. Hétvégén nincs hely, ha előre nem foglalsz. Tapasztaltuk, mikor ott jártunk, hogy akik a főút mellett meglátták az éttermet, megálltak hogy itt ebédelnek mert végre találtak egy éttermet, sajnos nem tudtak nekik helyet szorítani. Nyáron még a terasszal bővül is, pedig amúgy sem kicsi. Ez azt hiszem mindent elmond a helyről. Kedvelik a házasulandók is, rengeteg lakodalom van. (Ez persze azt jelenti, hogy nyáron pl még nehezebb mondjuk egy szombaton elmenni vacsorázni.) A mellette lévő panzió, illetve benzinkút miatt (ahol hétvégén sok kamionos tölti a pihenőidejét) éjjel-nappal nyitva van, reggelizni is lehet. A tatárbeefsteak nagyon finom, de több ételt érdemes kipróbálni, mindig vannak szezonális ételek is, a jó magyar konyha mellett gondoltak az egészséges életmódot élő, fogyókúrázósokra is, vegetáriánusok is "legelhetnek". :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

8 Fénykép

Még több »

6 Kedvenc hely

Még több »
Nádor Vendéglő
Corvin utca 36-38., 9023 Győr
Szilágyi Hajszalon
Kisfaludy utca 27., 9021 Győr
Astro Tea & Coffe
Attila utca 9., 9023 Győr
Mod Számítástechnikai Kft.
Vágóhíd utca 2, 9027 Győr
Dr. Szőcs József fogorvos
Szabadsajtó utca 24, 9021 Győr
Fehér Akác Étterem
Fehérvári 86/13, 9099 Pér