Reszegi-Bucsay Tünde

185068_512514785429892_1338261340_n.jpg

5 értékelés

Hunguest Hotel Palota****

Gyönyörű, csendes, tiszta levegővel körül ölelt környezetben fekszik a szálló. Nagyon közel van a Hámori-tó, aminek a mentén kellemes sétákat lehet tenni. A szálloda alkalmazottai segítőkészek. A szobák tágasak és tiszták. A félpanziós étkezés rendkívül bőséges és finom, reggel és a vacsoránál is élő zenével. Rendkívül nyugtató a vízesés moraját hallgatni, akár úgy, hogy kinyitjuk a szobánk ablakát! A toronyból pazar a kilátás mindenképpen érdemes felmenni. Nagyon hangulatos a nagyon szép panorámájú teraszon elfogyasztani egy könnyű ebédet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mi már törzsvendégként térünk vissza majdnem minden évben...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kastélyhotel Sasvár Resort

Gyönyörű és rendezett környezetben fekszik a kastélyszálló! Aki romantikára vágyik, visszarepülni egy kicsit az időben, és elbújni a világ elől, azoknak csak ajánlani tudom! Színvonalasak a szolgáltatások, csodálatos sétákat lehet tenni a parkban. A toronyból is nagyon szép kilátás van, mindenre odafigyelnek, szép a szív alakú tavacska. Finomak az ételek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kis csendre, nyugalomra, és romantikára vágyik!Szívesen eltöltenék még ott egy hétvégét, vagy akár egy hosszabb időszakot is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hajdúnánási Gyógyfürdő

Rendezett környezetben fekszik, a felújítás óta bővültek az igénybe vehető szolgáltatások is. Csúcsszezonban sincs annyira tömeg, mint más felkapott fürdőkben, így kényelmesen lehet a kikapcsolódásnak hódolni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace

Nagyon széles körűek az igénybe vehető szolgáltatások. Kisgyermekes családok igényei maximálisan figyelembe vannak véve, és szinte minden szükséges szolgáltatás elérhető. Minden korosztály számára a pihenés és a kikapcsolódás lehetőségét nyújtja. Annyira sok lehetőség van, hogy egy napra nem is érdemes odalátogatni. De a városban nagyon sok jó szálláslehetőség van, így érdemes akár több napot is eltölteni a városban családostól, senki sem fog csalódni, és a bármely korosztály jó fogja magát érezni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oxigén Hotel & Zen Spa

A Hotel nagyon szép, rendezett környezetben van! Ajánlani tudom kisgyermekes családoknak, mivel a gyerekek számára sok szórakozási-játszási lehetőség áll rendelkezésre. Vannak animátoros gyerekprogramok, gyerekszauna, játszóhelység több is, az étteremben elkülönített gyermekrészleg, van gyermekmenű, és az egész kicsiknek bébiételek! A parkban játszótér és kalandpálya is rendelkezésre áll a gyermekek szórakozására! Az esti vacsoráknál pedig Páfrány a hotel Dinója szórakoztatja a legkisebbeket! Mi mindennel elégedettek voltunk, az ételek is nagyon finomak és gusztusosan vannak tálalva. Így mi mindenképpen visszatérünk még!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely