V Anita

V Anita

10 értékelés

Vitalcenter Margitsziget

Már közel 10éve járunk a Vitalcenterbe és mindent tekintetben a LEGNAGYOBB ELISMERÉSSEL tudok Dr. Péter Györgyről és Dr. Lantos Endrétről is nyilatkozni!! Maximális szakmai felkészültségen, tapasztalaton és segítőkészségen kívül, végtelenül emberségesek!!
Ez szerintem a mai világban nagyon ritka!
Köszönjük családunk EGÉSZSÉGES és GYÖNYÖRŰ FOGAIT!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Horváth Ágnes háziorvos

Ha éppen nem telefonál, ráér odafigyelni a betegre és nem is kapod,
jó háziorvos és diagnoszta. Ha valakinek nincs sok ideje és/v. nem áll módjában kivárni amíg a doktornő jobb passzban lesz a fentiek miatt nem ajánlanám, mi is éppen ezért váltottunk orvost!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Örök életre hálás leszek a Klinikának! Köszönöm az összes ott dologozó - Prof., orvos, nővér, ápoló - SZAKÉRTELMÉT és SEGÍTSÉGÉT!
Önök mentették meg Édesapám életét, amikor a teljes szakmaiságot nélkülözően beültett implantátumokat kiműtötték/kihúzták!!
Kaposvári Törvényszék jogerős ítélete nélkül sajnos nem írhatom ki a "fogorvos és szájsebész" nevét aki Édesapámmal ezt tette! "Mindennek rendelt ideje van", én kivárom!
KÖSZÖNÖM Önöknek mégegyszer!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szemerey Balázs István plasztikai sebész

Teljesen arcon elvégzett Thermage kezelést vettem igénybe a szolgáltatásaik közül. Kezdetektől - amikor érdeklődés szintjén van az esetleges jövőbeni páciens - a legutolsó utókezelésig korrektséggel és szakmaisággal jellemezném a tapasztaltatkat!
Annak ellenére, hogy a kezelés nem invazív beavatkozás, a döntést megelőzően teljesen felvilágosítottak, a megfelelő jogi nyilatkozatot kitöltették és mindehhez a TELJES KIFIZETETT ÖSSZEGRŐL szóló SZÁMLÁT CSATOLTÁK!!
Az utókezelések előtt /ami a Thermage árában már benne foglaltatik/ ráadásul még - a klinika és a kozmetika is - HÍVTAK IDŐPONTOT EGYEZTETNI, nem nekem kellett emlékezni és "ostromolni" őket lehetséges időpontokért!
Magam részéről teljesen meg voltam elégedve az eredménnyel, mivel azóta eltelt lassan már 3 év, elött az ideje, hogy újra igénybe vegyem!
Valóban köszönetet tudok csak mondani!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Holló Gábor ügyvéd

THE BEST!!! Szerintem ezzel elmondtam mindent, mivel a 200 karakter kitöltése kötelező, megpróbálom még pár szóban bővíteni a fentieket!
Szakmai tudásához és maximalitásához amivel egy ügy stratégiáján dolgozik nem fér kétség; még a lehetetlenből is megpróbálja kihozni a lehetségest!
HÁLÁS KÖSZÖNETEM MINDENÉRT!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Péter Károly dr. fogorvos - dr.Péter Dens Bt.

Nagyon nehezen szántam rá magam az értékelésre, annak tudatában, hogy értékelnem kell az értékelhetetlent!!!
Egyetlen dolog motivált, ha ezzel egy ember életét megmentem a "dr. úrtól" akkor már megérte!
TUDÁSA A TELJES SZAKMAISÁGOT NÉLKÜLÖZI, az EMBERI MIVOLTÁRÓL és HOZZÁÁLLÁSÁRÓL MÁR NE IS BESZÉLJÜNK!!!
SENKINEK NEM AJÁNLOM, PLÁNE FOGBEÜLTETÉS/IMPLANTOLÓGIA VONATKOZÁSÁBAN!
Senkinek nem kívánom, hogy átélje; majd szenvedések végeláthatatlan kálváriája után túlélje "a fogorvosi" kezelését!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kádár Étkezde

Aki nem ismeri, első látásra talán nem szívesen megy be. Semmi flanc, csupán egy egyszerű tábla jelzi az étkezdét. A hely "design"-ja híven és tökéletesen tükrözi az étkezde kifejezést! Aki szereti a hagyományos magyar ízeket és a házi készítésű ételeket szerintem az egyik kedvenc helye lesz!
Szombatonként a macesz gombócos húsleves és a sólet kihagyhatatlan!
Egyetlen negatívuma a nyitvatarása.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marcipán Cukrászda és Kávézó

Személyzet valóban nagyon figyelmes és kedves. Amikor lehetőségünk adódik mindig betérünk egy-egy finomságért. Pékáru választéka- és minősége teljesen rendben! Cukrászati termékekről sajnos ez már korántsem mondható el; "ki kell fogni" kifejezéssel jellemezhető a legjobban! Az ezzel kapcsolatos esetleges minőségi panaszok kezelésének terén szintén van mit fejlődni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Rosa Fagyizó

Siófok legjobb fagyizója! Ahol a fagyi VALÓDI GYÜMÖLCSBŐL KÉSZÜL (adalékok és színezékek KIZÁRVA!!), MINDIG KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ és mindemellett szerintem a választék is kielégítő. Nincs 20-25 féle műfagyi, "csupán" 10-12 féle igazán finom, valódi ízcsoda!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Öreg Halász Vendéglő

Sajnos ugyanaz a tapsztalatom, mint az előttem véleményt írónak! Egy karácsonyi előre elvitere megrendelt nagyon nagy adag rántott haltál úszott a zsírban és/v. olajban. Panaszunkat semmiféle kompenzáció nem követte, sőt még megkérdőjelezték az elmondottak hitelességét! Történtek után soha többet nem mentünk vissza.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely