Sándor Ágnes

Sándor Ágnes

8 értékelés

Erdőspuszta Club Hotel-Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

A top 3 étteremben benne van, ahol már étkeztünk. Nyugalmas, erdei környezet, remek kiszolgálás, nagyon finom ételek. Ha elindulunk vacsorázni/ebédelni, mostanában csak ez jöhet szóba. Az ár/érték arány nagyon jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Látóképi Csárda

Remek környezet, nagyon finom, bőséges ételek várják a betérőket. Télen nagyon kellemes a cserépkályha mellett elfogyasztani az ebédet/vacsorát. A berendezés pedig hihetetlenül tetszetős. Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei

Többször is voltunk, szeretünk ide járni, mert nagyon hangulatos.Sokszor alig tudunk dönteni, mert olyan nagy a választék. Lehetne pár asztallal több,mert sokszor vadászni kell rájuk,de alapvetően elégedett vagyok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kashmir Indiai Étterem

Nagyon hangulatos, csendes hely. Varázslatos és romantikus. Ez a keleti stílus nagyon tetszik. A vacsora nagyon finom volt és bőséges. Nem mostanában voltunk, de biztos be fogunk még ide térni. Másnak is ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Obester****

Mi csak vacsorázni tértünk be a párommal. Tetszett ez az angolos, pub-os berendezés. Az ételek nagyon finomak voltak és szépen voltak felszolgálva. Fogunk még ide jönni, ez biztos, másnak is ajánlom..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Net Vet Kft. Állatorvosi Rendelőintézet

Már legalább 15 éve csak Dr. Nagy Elekhez visszük a kedvenceinket. Mindig nagy szakértelemmel és odafigyeléssel vizsgálta őket. A többi orvos is nagyon hozzáértő és kedves. A rendelő tiszta, és sokféle szolgáltatás van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Viktória Étterem

Akárhányszor betérünk, sosem csalódunk. Az ételek finomak és bőségesek. A pincérek pedig azokra a régivágású felszolgálókra emlékeztetnek, mint a régi filmeken. És ugyanolyan udvariasak és szolgálatkészek. Sok helyen nem tapasztalom ugyanezt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Calico Jack Pub

Az ételek mindig kifogástalanok.A hely maga remek. Annyiban csalódtam,hogy nem azt kaptam,amit kértem, de nem hepciáskodtam, nem kértem másikat. (még így is kaptak borravalót)De azért jól esett volna valamiféle apró kárpótlás. Úgy látszik csak a hőbörgősökkel foglalkoznak. A pincérek (legalábbis, akik hozzánk jöttek) nekem csalódást okoztak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely