HEGEDŰS CSABÁNÉ

999394_188900934605872_2031166046_n.jpg

7 értékelés

One Euro Market

Kellemes, barátságos, emberséges a kiszolgálás, jó, megbízható termékeik vannak. Fontos számukra, hogy a vevőnek milyen igényei vannak. Én nagyon szeretek náluk vásárolni. Mindenkinek ajánlom! Egy helyen sok mindent baráti áron megkaphatunk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinika

Édesapámat most ebben a hónapban műtötték a bal szemével. Hála Istennek jól van, ügyes, talpraesett, készséges orvos gyógyította egy steril, kultúrált környezetben. A nővérek barátságosak, készségesek, rendesen ellátták Őt. Jól felszerelt, precíz kórház. Aki hasonló betegségben szenved, csak ezt a kórházat szeretném a figyelmébe ajánlani!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bambi Ételfutár

Ez az ételfutárszolgálat a legjobb minőségű ételeket kínálja. Nagyin finomak és laktatók. Az ételfutár gyors, pontos és kedves. A pizzáik különlegesek a szószok igen jóízűek. Aki még nem próbálta melegen ajánlom, mert nem fog csalódni. Az áraik elfogadhatóak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

A Spar termékek a legjobb minőséget biztosítják. Mindig friss és ki lehet fogni akciós termékeket. A húsfélék ellenörzött, friss, megbízható termékek. Feldolgozás után azonnal szállítják és a vásárlók hamar betudják szerezni. Mindenkinek ajánlom a tejtermékeket is, hiszen nagyon finomak. Ezenkívül sik akciós termék miatt is érdemes náluk vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szakrendelő Intézet

Magam miatt voltam a rendelőben éves rákszűrés és mamográfiai eredmény miatt. A doki jópofinak tünt, de meglepődtem, mikor azt mondta, hogy másodjára sem tudja elvégezni a vizsgálatot. Először sem, de másodszor sem értettem, mi az, hogy egy rutinos "NŐGYÓGYÁSZ" nem tudja megcsinálni az ilyen vizsgálatot. Háromszor kell hozzá menni, hogy egyáltalán tudjon valamit mondani. Lehet, hogy már én is öreg vagyok hozzá, de hihetetlen! lehet, hogy egy "Cukrász" megtudná oldani a "feladatot" azt hiszem legközelebb Őt választom. Tudom, hogy ez kínosnak hangzik, meg a dokinak is égő, de nincs mit tenni. Lányok! Figyeljetek oda az ilyen vizsgálatokra, mert ezért nem tudjuk meg időben, ha valami baj van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Borbála Kórház

Nem olyan régen voltam a tatabányai Szent Borbála Kórház mammográfiai részlegén egy vizsgálaton, amit általában 36 év felettieknek ajánlanak. Időpontot kaptam, de hamarabb beértem. Nagyon kedvesen és udvariasan fogadtak. A nővérek aranyosak, hamar végeztem ez is egy plusz pont nekik. Az eredményemet hamar kipostázták. Ha valaki még nem járt ilyen vizsgálaton, bátran menjen, mert nem fájdalmas. Nem kell ezért hónapokat várnia, vagy maszek orvost fogadnia, mert a tatabányai kórház elég jól felszerelt és tiszta.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vianni Drogéria

A Vianni Drogériában mindent meglehet találni, ami az embereknek fontos. Udvarias viselkedésűek az eladók, nem erőszakosak. Ha valami akcióról tudnak, azonnal szólnak, hogy mikor érdemes hozzájuk menni vásárolni. Ajánlom bárkinek,aki esetleg Karácsonyi ajándékot szeretne venni, vagy a hétköznapokra tisztítószereket meg egyebeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely