Perjámosi Kata

1508524_10202694622620042_951720509_n.jpg

9 értékelés

IKEA Bútoráruház Étterme

Az ételei finomak, de pl a húsgolyóhoz járó köret elég minimális. A bútorokat és a berendezett kis helységeket szeretem. A gyerekekkel is jó ide jönni, mert a minikonyhában kijátszhatják magukat.Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek

Hasznos ez a vélemény? Igen

A T&E Patikád Gyógyszertár

Ez a valaha ismert patikák közül a legjobb. Itt még soha nem volt olyan, hogy ne tudták volna megoldani a kívánságainkat. Mindig készségesek és a legjobb megoldást kínálják. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Origogumi - Gumi- és gyorsszerviz

Mindig segítőkészek. A lehető leggyorsabban találunk időpontot, hogy oda vigyem az autót. Korrekt áron dolgoznak. A megbeszélt időpontot betartják. Bár már évek óta járok hozzájuk, de az első pillanattól kezdve családias a légkör.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Euro-Gé Suzuki márkaszervíz és szaküzlet

Csak itt csináltatom az autómat. Ha kell, telefonon is segítenek. minden helyzetben találnak megoldást. Korrekt ügyintézés. Családiasan fogadják a kuncsaftokat. Mikor ott van az ember, at hiheti, hogy csak Ő létezik a cégnek. 10 éve csak velük dolgoztatok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zugló Szépe Szépségszalon

Szuper hely! Minden amit szeretnél. Az első olyan hely, ahol a halyamnak megfelelő festéket és szert használják. A hajmosó lány kész főnyeremény. Olyan fejmasszázst nyújt, amit masszőrök gyakorolhatnának. A légkör is nagyon kellemes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Flóra Cukrászda

Daubner után vagy vele párhuzamosan a legjobbak közé tartozik. Bár sajnos nyáron nincsenek nyitva, mert Balatonon jobb nekik. Pedig a fagyijuk a környék legjobbja volt. De a sütik még mindig verhetetlenek.
Csak ajánlani tudom, hogy kóstoljátok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Uzsoki Utcai Kórház

Bár én csak a szülészetet ismerem, de ha újra szülnék, csak ide megyek. Mindenkinek aki szült vannak élményei. De itt a szülésznőtől az orvosokig, de még a takarítok is azt lesik, hogyan legyen könnyebb, jobb. A környezet sem elhanyagolható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fodor Gyógyszertár

kedves emberkék nem sok kreativitással. A kiszolgálással nincs gond, de ha szeretnénk valami extrát, rögtön hárítanak, hogy sajnos az nem megoldható. Akinek receptje van, mennyen, amúgy nem biztos, hogy sikerrel járunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Papp László Budapest Sportaréna

Augusztusban a fiammal édes kettesben néztük meg az István a királyt. A darabot nem méltatom, de hogy anem kis méretű Arénában még középre is besűrítve a székek. Hihetetlen élmény volt annyi ember között lenni.Már ezért az élményért is megérte.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely