Forray Györgyi

Forray Györgyi

6 értékelés

MOM T-Pont

gyorsak, kedvesek, udvariasak, szeretek náluk ügyintézni.
nincs sorállás, tágas az üzlet. mobil telefonból és mindenféle kütyükből széles a választék, de a múltkor vonalas telefont akartam venni és csak egyetlen fajta volt - ez meglepett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Vajda Ágota háziorvos

Édesanyám háziorvosa. Nagyon figyelmes, gondos és alapos, vizsgálat nélkül sosem ír fel gyógyszert - és a hatást mindíg visszakérdezi! Ha Anyukám nem megy el a megbeszélt időpontban akkor rátelefonál, hogy nincs-e valami baj!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Királyhágó Optika

Nagyon megnyugtató, hogy profi orvos teljeskörű vizsgálatot végez - egyeztetett időpontban, tehát nem kell várni - az évi glaucoma szűrésemet is mindíg itt csináltatom. A szemüvegem nem mindíg elsőre sikerül, de mindig nagyon készségesen és gyorsan javították a hibát. Az egész család hozzájuk jár.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rigó Jancsi Cukrászda

Ilyen kedvesen még sehol sem mondták, hogy "jöjjön máskor is, várjuk" - megyek enélkül is ha nem estig dolgozom, tényleg már messziről hívogat az illat. Klasszikus sütijeik vannak, még soha egyik sem okozott csalódást...és hát a fagyik!!!! Túl jók!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mongolian Barbecue

Baráti, családi, céges bulikra ideális, én nagyon szeretem - sajnos mindíg többet eszem mint amennyire hitelesítve vagyok, mert túlságosan hivogató az óriási választék. Szeretem a hangulatát, a figyelmességüket - és a terjengő illatokat amitől mindíg újra és újra ...és újra a grill-lapok elé járulok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Frici Papa Kifőzdéje

Szupe hely, ha nincs sok pénzed, ha finom ételekkel jól akarsz lakni, ha örülsz az udvarias és gyors kiszolgálásnak, ha nem bánod, hogy amit nem bírsz megenni azt természetesen becsomagolják - és ha nem pont délben akarsz enni, mert nagyonnagyon sokan szeretik ezt a kis éttermet és emiatt dél körül mindíg dugig van! Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Királyhágó Optika
Királyhágó utca 2, 1126 Budapest