Kovács Jánosné

Kovács Jánosné

5 értékelés

Daubner Cukrászda

Az egész család ide jár már hosszú évek óta!Csak legekben lehet beszélni Róla,Isteni termékeik vannak!Mi a XXI.-ik kerületből járunk oda.Van,hogy csak fagyizni is képesek vagyunk vasárnap du-án elmenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Négy éve töltöttünk egy hetet Sárváron,a VitalMed Hotelben,amit a mai napig emlegetünk,olyan fantasztikusan éreztük magunkat a férjemmel! Igazi kikapcsolódást,regenerálódást nyújtott számunkra,hála az ott dolgozóknak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Goldberger Tamás háziorvos

A dr-úrról csak jókat tudok mondani,hosszú évek óta vagyok a betege.Nagyon alapos,türelmes,mindenre kiterjed a figyelme,tényleg a betegért tesz mindent,és még a hálapénzt sem fogadja el.Mindenkinek ilyen orvost kivánok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Lusicza Ágnes háziorvos

Sajnos nekem nincs egyáltalán jó tapasztalatom a dr-növel kapcsolatban,a férjemet félrekezelte,teljesen más baja volt mint amit Ő megállapitott!Majdnem az életével fizetett érte!Sajnos mi csalódtunk benne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rizmajer Sörfőzde

Nagyon kedvesek,vevőcentrikusak,jó minőségüek a termékeik.A barátainkkal jártunk itt,nagyon meg voltunk elégedve mindennel.Másoknak is ajánlani fogjuk Őket,mert igazi családias hangulatban volt részünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely