Fülep Attila

Fülep Attila

4 értékelés

Excalibur Középkori Lovagi Étterem

Egri létemre (pedig sztem mindig turistának néznek)már 5-6-szor is ettünk itt a családommal. Imádjuk mind a négyen, a kisebb fiam minden héten enne itt, azt hangoztatja rendszeresen :-) Isteni minden, amit eddig kipróbáltunk!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kopcsik Marzipánia és Harangöntő-Ház

Leesett az állunk némelyik festményutánzaton. A legtutibb a csipkemintás párnák és a sakkbábuk voltak... Vásároltunk is isteni édességeket. Kár, hogy az egyik terem felújítás miatt nem volt nyitva, de így is maradandó élmény volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Húsvéti Helga fogorvos

Pár éve már csak a doktornőnél fogászkodom. Néha, mielőtt bemegyek, fohászkodom... Persze, annyira profi a munkájában, hogy nem kell tőle félni, gyors, de mégis precíz, igazi profi fogorvos. Csak néha a nevetést kell visszatartanom, miközben tátva van a szám, olyan a hangulat még mindenféle gázok nélkül is... :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vitál Centrum Biobolt és Drogéria

Ebben a kis üzletben minden kapható, ami az egészséges életmódhoz kellhet. Persze gyümölcsöket nem innen veszek, de egyebekért általában hozzájuk megyek be. Igényesen kialakított a belső tér és barátságos, segítőkész de legfőképp hozzáértő a személyzet. Csak ajánlani tudom őket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely